De aanbevolen dosis progesteron crème

Progesteron crème dosering afhankelijk van uw huidige hormonale en menstruele-status. De volgende zijn algemene aanbevelingen.

Waarom hebben vrouwen moeten progesteron?

Voordat we verder gaan, laten we Anwer de vraag waarom vrouwen moeten progesteron.

Progesteron is nodig door vrouwen om vele redenen, maar een van zijn belangrijkste taken is in evenwicht is of tegen de effecten van oestrogeen. Oestrogeenmonotherapie zorgt voor een sterk risico op borstkanker en reproductieve kanker.

Progesteron is de voorloper van zo veel andere steroïde hormonen, kan het sterk verbeteren van de algehele hormoonbalans. Progesteron stimuleert ook de botopbouw en dus helpt beschermen tegen osteoporose.

Echter, progesteron daalt drastisch tijdens de menopauze. Jonge vrouwen kunnen zelfs lage progesteron als gevolg van ongezonde levensstijl.

Gelukkig is er progesteron crème gemaakt om vrouwen te helpen met lage progesteron. De crème kan zelfs vertragen vroege menopauze.

Informatie over progesteron crème dosering.

Het is belangrijk te weten dat progesteron crème gebruik is over het balanceren van hormonen met de juiste dosering die geschikt zijn voor elke individuele persoon. Een goed uitgangspunt zou zijn om het fysiologische hoeveelheid het lichaam normaal produceert die ongeveer 20 mg gebruiken – 30 mg per dag. Sommige vrouwen hebben behoefte aan een beetje meer of minder, afhankelijk van hun specifieke symptomen.

  • Voor pre-menopauzale vrouwen. De algemene dosering is 20-24 mg per dag. Breng het voor 14 dagen voor de verwachte menstruatie, het stoppen van de dag of zo voor de menstruatie.
  • Voor post-menopauzale vrouwen. De generaldosage is 20 mg per dag. Breng deze dosering voor 25 dagen van de kalendermaand.

Those dosages often work very well to help women dealing with low progesterone levels.

The best progesterone cream.

Now let’s talk about the best progesterone cream.

There are so many progesterone creams out there, but Proferia is the only product we’re thinking right now.

Proferia steals our attention because this product is a safe, all-natural topical progesterone cream that can aid in restoring hormone balance and counter the effects of estrogen dominance.

Proferia cream contains Mexican wild yam – it has been shown to be an excellent source of natural progesterone.

The human body cannot convert Mexican wild yam extract into progesterone on its own. The progesterone must be extracted from Mexican wild yam in a laboratory setting, where it can then be standardized and tested for safety and efficacy.

Progesterone can only be extracted from wild yam in a laboratory setting, as it is in Proferia, and the end result is a bio-identical hormone that is ideal for women suffering from hormonal imbalances.

Proferia
De aanbevolen dosis progesteron crème