De aanbevolen progesteron crème dosering

Progesteron crème dosering afhankelijk van uw huidige hormonale en menstruele-status. De volgende zijn algemene aanbevelingen.

Waarom hebben vrouwen moeten progesteron

Voordat we verder gaan, laten we Anwer de vraag waarom vrouwen moeten progesteron.

Progesteron is nodig door vrouwen om vele redenen, maar een van zijn belangrijkste taken is in evenwicht is of tegen de effecten van oestrogeen. Oestrogeenmonotherapie zorgt voor een sterk risico op borstkanker en reproductieve kanker.

Progesteron is de voorloper van zo veel andere steroïde hormonen, kan het sterk verbeteren van de algehele hormoonbalans. Progesteron stimuleert ook de botopbouw en dus helpt beschermen tegen osteoporose.

Er is progesteron crème gemaakt om te helpen vrouwen met lage progesteron. De crème kan zelfs vroege menopauze vertragen.

Progesteron crème dosering

Het is belangrijk om te weten dat progesteron crème dosering is over het balanceren van hormonen met de juiste dosering geschikt voor elke individuele persoon. Een goed uitgangspunt zou zijn om gebruik te maken van de fysiologische hoeveelheid die het lichaam normaal produceert die is over 20mg – 30mg per dag. Sommige vrouwen hebben misschien iets minder of meer nodig, afhankelijk van hun specifieke symptomen.

  • Voor pre-menopauzale vrouwen. De algemene dosering is 20-24 mg per dag. Breng het gedurende 14 dagen voor de verwachte menstruatie, het stoppen van de dag of zo voor de menstruatie.
  • Bij postmenopauzale vrouwen. De generaldosering is 20 mg per dag. Deze dosering toepassen voor 25 dagen van de kalendermaand.

Die progesteron crème doseringen werken vaak heel goed om te helpen bij het overwinnen van vrouwen met lage progesteron niveaus.

De beste progesteron crème

Laten we het nu hebben over de beste progesteron crème. Er zijn zo veel progesteron crèmes die er zijn, maar Proferia is het enige product dat we nu denken.

Proferia steelt onze aandacht omdat dit product is een veilige, all-natuurlijke actuele progesteron crème die kan helpen bij het herstellen van de hormoonbalans en de effecten van oestrogeen dominantie tegen te gaan.

Proferia Cream bevat Mexicaanse wilde Yam – het is aangetoond dat het een uitstekende bron van natuurlijke progesteron. Het menselijk lichaam kan niet omzetten Mexicaanse Wild Yam extract in progesteron op zichzelf. Het progesteron moet worden geëxtraheerd uit Mexicaans Wild Yam in een laboratorium setting, waar het vervolgens kan worden gestandaardiseerd en getest op veiligheid en werkzaamheid.

Progesteron kan alleen worden geëxtraheerd uit Wild Yam in een laboratorium setting, zoals het is in Proferia, en het eindresultaat is een bio-identieke hormoon dat is ideaal voor vrouwen die lijden aan hormonale onevenwichtigheden.

 

Proferia