Beneficiați de suplimente de fitness

Suplimentele de fitness beneficiază de performanță, fizică și bunăstare. Din păcate, nu toată lumea este conștientă de beneficiile utilizării suplimentelor de fitness.

Suplimentarea cu macronutrienți este importantă în analiza suplimentelor de fitness. Cei care caută să-și atingă obiectivele de fitness trebuie să-și analizeze cu atenție consumul de proteine, carbohidrați și grăsimi.
Suplimentele de fitness vă pot permite să consumați cu ușurință cantități corecte de macronutrienți (proteine, carbohidrați, creatină) într-un număr de formate diferite (digerarea rapidă și lentă).

Beneficiați de suplimente de fitness

Dacă nu puteți consuma cantități adecvate de proteine, un supliment de fitness cum ar fi pulberea de proteine ​​poate fi o sursă convenabilă de hrană. Deficitul de proteine ​​este periculos pentru sănătatea dumneavoastră generală și poate duce la pierderea masei musculare, pierderea părului și slăbirea sistemului imunitar.
Magazinele de produse alimentare stochează rafturile lor cu produse cu conținut ridicat de proteine ​​pentru a-și viza adepții cu dietă cu carbohidrați. Avantajul suplimentar de proteine ​​este sentimentul de sațietate pe care îl primiți în timp ce corpul dumneavoastră lucrează pentru a le digera, un mare beneficiu pentru cineva care vrea să piardă în greutate. Suplimentele de fitness pot oferi, de asemenea, o înlocuire ușoară, nutritivă pentru diete.
Atunci când este utilizat corect și în asociere cu o dietă sănătoasă și un exercițiu fizic, constructorii de caroserie și sportivii pot beneficia de suplimente de fitness între mese pentru a repara pagubele cauzate de antrenamente.

Creșterea musculară

Suplimentele de fitness pot ajuta, de asemenea, atunci când încercați să obțineți musculare slabe. Adulții care doresc să-și pună pe mușchi ar trebui să trenească puterea de câteva ori pe săptămână și să crească aportul lor de proteine ​​de la 0,4 la 0,6 grame per kilogram de greutate corporală pe zi, între 0,6 și 0,9 grame.
Un studiu a constatat că participanții care au utilizat suplimente de proteine ​​din zer au prezentat o îmbunătățire mai mare a performanței de rezistență și a câștigului de masei musculare după șase săptămâni decât subiecții care au primit un placebo.

Suplimentele de fitness fac mult mai usor sa obtina nutrientii necesari pentru a construi muschii si poate chiar sa va dea un avantaj si sa va imbunatateasca antrenamentul si sanatatea generala atunci cand este luata corect si combinata cu o dieta buna.

 

Steroids