Cum de a crește volumul numărului de spermatozoizi și de material seminal

infertilitate masculină este adesea rezultatul numărului mic de spermatozoizi și volumul de material seminal redus. Aici veți învăța căile cu privire la modul de a crește numărul spermatozoizilor din spermă și volumul de material seminal.

Numărului de spermatozoizi

Este esențial ca fiecare om să știe cum să crească numărul de spermatozoizi natural rapid și să aibă cunoștințe adecvate despre factorii responsabili pentru numărul de spermatozoizi la bărbați și cum să-l împiedice.

Scăderea numărului de spermatozoizi este una dintre principalele cauze de infertilitate la barbati.

Scăderea numărului de spermatozoizi se referă la o stare nesănătoasă care unii oameni experiență când nu au cantitate apreciabilă de celule spermatice în sperma lor.

Avand un numar scazut de spermatozoizi scade șansele ca unul dintre sperma unui barbat va fertiliza ovulului partenerului său, care rezultă în timpul sarcinii.

Volum scăzut de spermă

Există o serie de condiții care stau la baza care pot duce la un volum scăzut de ejaculare. Sunteți, probabil, familiarizat cu ceva numit Hypogonadism, termenul oficial pentru scăzut de testosteron. Împreună cu ceea ce face greu să, ei bine, obține greu, scăzut de testosteron poate scădea, de asemenea, cantitatea de ejacula sunteți producătoare.

Puteți simți, de asemenea, simptome nespecifice ar fi oboseala, slăbiciune, sau probleme de concentrare, tot ce trebuie să faceți este să vizitați medicul dumneavoastră pentru a vă verifica pentru scăzut de testosteron. Alte semne de scăzut de testosteron includ sex drive-ul dispar și penisul tau, scrot, și testiculele în scădere.

O condiție s-ar putea să nu fi gândit, totuși, este diabet zaharat. În cazul în care zahărul din sânge a fost razna pentru o perioada de timp, se poate deteriora nervii si vasele de sange. Acest lucru poate face mai greu pentru semnalele nervoase pentru a comunica, care poate duce la disfuncție erectilă și probleme de ejaculare.

Alte probleme neurologice, cum ar fi scleroza multiplă sau leziuni ale măduvei spinării, poate provoca, de asemenea, Volumul scăzut de spermă într-un mod similar.

Puteți observa, de asemenea, o scădere a volumului ejaculărilor dumneavoastră dacă aveți o prostată extinsă, care tratează hipertensiune arterială sau probleme urinare sau dacă ați avut recent o intervenție chirurgicală abdominală.

Dar volumul materialului seminal nu este întotdeauna din cauza problemelor de sănătate. Anumite medicamente cum ar fi antibiotice sau antidepresive și marijuana poate reduce volumul materialului seminal.

Cum de a crește numărul de spermatozoizi și volumul

 1. Asigurați-vă că pentru a face suficient exercițiu. Mai multe studii pe bărbați supraponderali sau obezi au arătat că numărul de spermatozoizi a crescut atunci când au pierdut în greutate.
 2. Evitați anumite medicamente. Este foarte important să aveți o conversație cu medicul dumneavoastră înainte de a opri orice curs de medicină, dar unele medicamente prescrise sunt cunoscute pentru a reduce producția sănătoasă de spermă. Acestea includ unele antibiotice, anti-androgeni, anti-inflamatoare, antipsihotice, corticosteriozi, steriods anabolic, testosteron exogene și metadonă.
 3. reduceți stresul. Mai ușor de spus decât de făcut, dar similare cu femeile, stresul poate afecta fertilitatea. Acest lucru se datorează faptului că atunci când organismul este subliniat, se conservă de energie și se concentrează pe supraviețuitor, mai degrabă decât reproducerea. O dieta sanatoasa si exercitii fizice pot fi locuri bune pentru a începe.
 4. Evitați țigările. Este un fapt bine dovedit că fumatul reduce numărul de spermatozoizi, Deci, dacă doriți să faceți soția gravidă, acum ar putea fi momentul să renunțe.
 5. Asigurați-vă că pentru a obține suficient de somn. În timp ce somnul ar putea să nu fie conectat direct la numărul de spermatozoizi, este o parte importantă a asigurându-vă că organismul dumneavoastră este sănătos, astfel încât să se asigure că sunteți de oprire destul de devreme!
 6. Semenax. Semenax a fost bine cunoscut ca un supliment natural pentru sănătatea spermatozoizilor săraci, și avocații spun că poate îmbunătăți numărul de spermatozoizi și volumul materialului seminal.

Semenax este unul dintre produsele de mare pentru creșterea spermei și volumul de spermă. Semenax va face un om pentru a putea ejacula o mulțime de spermă-aceasta este ceea ce exact fiecare mascul vrea să aibă. Și asta nu e surprinzător, deoarece gradul de placere vor experimenta va depinde de ea. Cu cât ejaculezi mai mult, cu atât va fi mai intens orgasmul tău. Și mai mare numărul de spermatozoizi și de calitate, cu atât mai bine fertilitatea.

Avantaje Semenax

 • Conține o formulă naturală.
 • Îmbunătățește libidoul.
 • Crește producția de hormoni masculini.
 • Ajută la îmbunătățirea performanțelor sexuale.
 • Creste apetitul sexual si rezistenta.
 • Ajută la îmbunătățirea calității și cantității materialului seminal.

Dacă doriți să știți despre informații suplimentare despre să crească numărul de spermatozoizi și volumul, se recomandă să vizitați Semenax făcând clic pe banner-ul de mai jos.

Semenax