Cum ajuta steroizii pentru a construi musculare

Cum pot steroizii să fie de ajutor pentru procesul de construcție a mușchilor? Multe steroizi sunt pe bază de testosteron, iar testosteronul este cel mai important hormon pentru creșterea musculară.

S-a descoperit că testosteronul poate contribui la creșterea sintezei proteinelor musculare, poate diminua efectul defalcării proteinelor musculare și poate activa celulele de satelit responsabile pentru repararea mușchilor după un antrenament.

Prin creșterea nivelului de testosteron în organism, creăm un mediu mult mai eficient pentru a stimula creșterea musculară. Testosteronul suplimentar va îmbunătăți, de asemenea, timpul de recuperare, ceea ce înseamnă că putem să antrenăm (și, ulterior, să distrugem și să reconstruim) grupurile musculare mult mai des.

Modul în care steroizii funcționează

Cand spunem “steroizi”, ceea ce inseamna cu adevarat este “steroidul anabolic”, care este o substanta produsa de om care are efecte similare testosteronului in organism, incluzand cresterea cresterii si recuperarii musculare, rezistenta si slaba.

Steroizii realizează acest lucru prin diferite mecanisme diferite, dar rezultatul net este același: ratele de sinteză a proteinelor sunt mult mai mari sau ratele de degradare a proteinelor sunt mult reduse sau ambele, ceea ce duce la o creștere rapidă a mușchilor.
Mecanismele prin care nivelurile de grăsimi corporale sunt reduse sau suprimate variază de la droguri la droguri și nu merită să se scufunde aici, ci doar să știm că face parte din “pachetul” pe care îl furnizează steroizii.

În timp ce testosteronul în sine este cel mai cunoscut steroid, există multe altele care sunt destul de populare printre sportivi și culturisti, cum ar fi:
• trenbolon.
• Dianabol.
• Boldenon.
• Anadrol.

Cele mai eficiente steroizi pentru construirea musculaturii

Dianabol este răspunsul simplu și simplu; din cele mai eficiente steroizi pentru mușchiul clădirii Dianabol deține primul premiu. Nu este neobișnuit, de fapt este aproape garantat, doar 4-6 săptămâni de utilizare a Dianabol poate prezenta câștiguri de până la 20 de kilograme și o mare parte a acestuia, nu numai că un pic bun va fi țesut slab.

Unii vor argumenta acest punct și spun că Anadrol este superior și vom admite că este o secundă aproape. Cu toate acestea, Dianabol ia tortul aici, deoarece este miligram pentru miligrame mai puternic decât Anadrol. Deoarece Dianabol este, de asemenea, mai puternic, mai multe câștiguri realizate vor fi într-adevăr țesut slab, ca și în cazul Anadrol, mai multe câștiguri în greutate vor fi greutatea apei.

Sperăm că v-am oferit câteva informații foarte utile despre utilizarea steroizilor pentru a crea cel mai bun corp pe care sunteți capabil. Amintiți-vă întotdeauna că, deși steroizii vă pot ajuta cu siguranță să vă depășiți limitele naturale genetice, ei nu vă pot schimba genetica.
Nici o cantitate de droguri, de antrenament și de mâncare nu te va face să arăți ca Ronnie Coleman dacă nu ai fost conceput de super sperma lui și de oul lui de excepție.

După câteva cicluri, ar trebui să începeți să obțineți o idee despre potențialul dvs. final. Și dacă sunteți determinat, disciplinat și pacient, steroizii vă vor ajuta să vă construiți cel mai bun corp fizic în câțiva ani.
Dacă doriți să aveți cea mai mare dimensiune, cea mai bună formă și cea mai ușoară condiție pe care corpul dumneavoastră o are, steroizii pot fi calea de a ajunge acolo.

 

Steroids