Cele mai frecvente simptome de infertilitate masculină

Dacă încerci să concepi cu un partener de sex masculin și nu ajung nicăieri, cunoscând simptomele de infertilitate de sex masculin ar putea ajuta.

Cele mai multe discuții de infertilitate centru în jurul valorii de femei. În cazul în care un cuplu nu poate avea copii, acesta trebuie să fie vina doamnei, nu? Incorect.

Bărbații pot avea dificultăți egale în producerea de descendenți, fie pentru că există o problemă cu producerea de suficienta sperma (unii oameni au o scădere a numărului de spermatozoizi după ce a suferit oreion, de exemplu) sau cu metoda predarii acestuia catre ovare, în primul rând .

Simptomele de sex masculin infertilitate ar trebui să știi.

  1. Modificări ale dorinței sexuale. Fertilitatea unui om este , de asemenea , legat de starea lui de sănătate hormon. Modificări în virilitatea, de multe ori reglementate de hormoni, ar putea indica probleme cu fertilitatea.
  2. Durere testicul sau umflături. Există mai multe condiții diferite , care ar putea duce la durere sau umflarea în testicule, dintre care multe ar putea contribui la infertilitate.
  3. Probleme menținerea erecție. Capacitatea unui bărbat de a menține o erecție este adesea legată de nivelurile de hormoni. Hormoni reduse poate avea ca rezultat, care ar putea traduce în a concepe probleme.
  4. Probleme cu ejaculare. În mod similar, incapacitatea de a ejacula este un semn că ar putea fi timp pentru a vizita un medic.
  5. , Testicule ferme mici. Casa testiculele sperma unui om, astfel încât sănătatea testicul este de o importanță capitală pentru fertilitatea masculină. Testicule mici sau ferme ar putea indica potențiale probleme care ar trebui analizate de către un medic.

Atunci când pentru a apela un profesionist?

You may want to talk with your doctor if you and your partner are unable to conceive a child after trying regularly for one year. Older couples or people who have a strong reason to suspect infertility may want to contact their doctors after trying for less time (for example, six months).

Also contact your doctor if you notice one or more of the male infertility symptoms above. Your doctor will help you find the cause and work with you on a treatment plan to meet your needs.

But for a man, he should not depend 100% on a doctor. There are things he can do by himself to prevent and treat male infertility symptoms. For example, consuming nutritious foods, doing the right exercises, getting enough sleep, reducing stress levels and taking supplement.

Vorbind de supliment, FertilityBlend pentru bărbați este toți oamenii au nevoie pentru a îmbunătăți fertilitatea lor. FertilityBlend este un produs realizat de Daily Wellness Company, care ajuta la furnizarea de substante nutritive importante, care pot îmbunătăți fertilitatea generală a bărbaților.

Acest produs conține ingrediente care au fost dovedite științific pentru a îmbunătăți numărul de spermatozoizi de bărbați, și starea de sănătate generală a spermei este, de asemenea, a promis să fie îmbunătățită prin utilizarea acestui supliment.

FertilityBlend pentru bărbați este promovat prin intermediul site-ul oficial al produsului și pot fi achiziționate prin intermediul GNC pentru aproximativ 40 $.

Fertility Blend