Supliment pentru câștigul de mușchi

Puteți adăuga mușchiul pur și simplu prin mâncarea corectă și prin ridicarea greutății, dar pentru a vă maximiza cu adevărat potențialul de creștere, suplimentul este o cerință pentru dvs.

Ți-ai făcut temele. Ați învățat elementele de bază ale construirii mușchilor și aveți totul în loc. Dieta ta este în control și așa este și pregătirea ta. Dormi bine și recuperarea este minunată.
Singurul lucru care a mai rămas să faceți acum este să puneți atingerea finală, astfel încât puteți începe să căutați cel mai bun supliment muscular pentru clădiri.

Cele mai multe suplimente pentru obținerea de mușchi sunt inutile

Din păcate, nu ar fi o întindere pentru a spune că 99% din suplimentele de pe piață, inclusiv suplimentele pentru mușchi, sunt complet și total inutile. Nu este surprinzător faptul că companiile cu suplimente sunt conștiente de acest lucru, dar nu dau cu adevărat nimic.
De ce? Simplu. Întrucât companiile suplimentează doar un lucru și un singur lucru: a face bani. Majoritatea suplimentelor de mușchi disponibile pe piață nu au dovezi științifice solide care să susțină utilizarea lor.
Nu vrei să-ți pierzi banii cumperi suplimentele inutile de construcție a mușchilor. Să mergem doar în cele care funcționează!

Supliment pentru câștigul de mușchi

Creatina. Creatina a fost populară încă din anii 1990 și a făcut obiectul a sute de studii de atunci. Acesta vine în numeroase forme, însă niciuna nu a fost demonstrată în mod concludent ca fiind cea mai ieftină și mai populară varietate de creatină monohidrat.
Doza recomandată: 5 grame, luate ori de câte ori lucrează cel mai bine pentru dvs. Dacă vă ajută să vă amintiți, luați jumătate din pre-antrenamentul dvs. de servire zilnică și a doua jumătate de antrenament post-antrenament.
Proteina din zer. Proteina din zer este o proteină găsită în lapte și este de fapt un produs secundar al fabricării brânzeturilor. Acest supliment esențial este încoronat în partea de sus a listei datorită proprietăților sale digestive unice. Proteina din zer conține un nivel ridicat de BCAA. BCAA sunt aminoacizii esențiali ai lanțului ramificat care sunt necesari pentru accelerarea sintezei proteinelor și repararea fibrelor musculare.
Proteina din zer este diferita de orice alta proteina, datorita absorbtiei sale super-rapide in organism, ceea ce inseamna ca poate furniza o sursa esentiala de proteine ​​pentru construirea muschilor rapid si direct muschilor dumneavoastra exigenti.
Zinc. Zincul joacă un rol în creșterea, construirea și repararea țesutului muscular, a forței musculare și a rezistenței. Acesta este un aminoacid natural care ajută la menținerea mai multor ape în mușchi, care este necesar pentru creștere, reparație și construirea musculară după exercițiu.
Această pulbere poate fi adăugată la un shake de proteine ​​după exercițiu.

Rezumând

Pentru a sinteti rapid acest lucru, aici sunt cele trei suplimente de mușchi care credem că au dovezi științifice bune pentru a susține utilizarea lor, precum și dozele recomandate pentru fiecare:
1. Creatina.
2. Proteine ​​din zer.
3. Zinc.
Asta e! Dacă v-ați bucurat de acest post pe suplimentele de mușchi, vă rugăm să ne ajutați să-l împărtășim!

 

Steroids