Cele mai bune alimente sănătoase pentru a vă construi musculatura slabă

Dacă doriți cu adevărat să construiți mușchi slabi, este esențial să începeți prin includerea celor mai bune alimente sănătoase din dieta dumneavoastră. E timpul să-ți stochezi bucătăria, oameni buni!

O dieta pentru a construi musculare musculare trebuie sa fie bogata in calorii si sa se roteasca in jurul unor alimente sanatoase. În timp ce conținutul total de calorii, proteine, carbohidrați și grăsimi din dieta dvs. determină cât de mult câștigați mușchii, mai degrabă decât anumite alimente, anumite alimente merită un loc în planul dumneavoastră de alimentație.

Elementele de bază ale nutriției pentru creșterea musculară

Apa calorică, împreună cu cele trei macronutrienți – proteine, carbohidrați și grăsimi – sunt ceea ce conduce la creșterea musculară. Proteina este vitală pentru repararea țesutului deteriorat, în timp ce carbohidrații oferă energie pentru antrenament.
Grăsimile, în timp ce asigură și energie, sunt importante pentru funcția hormonală. Dacă vă confruntați cu construirea de masă, consumarea mai multor tipuri de alimente potrivite reprezintă soluția pentru câștiguri noi.

Macronutrienții contează

Nutriționiștii se referă la proteine, carbohidrați și grăsimi ca “macrocomenzi”. Proteina, desigur, este substanța creșterii musculare, în special a aminoacizilor cu catenă ramificată, inclusiv leucina.
De asemenea, proteina crește saturația (senzația plină la sfârșitul unei mese) și saturația (se simte mai puțin foame între mese). Deci, proteinele trag o taxă triplă: accelerează metabolismul, încetinește apetitul și menține mușchiul.

De asemenea, sunt importante și micronutrienții

Un risc de diete populare cu calorii scăzute: deficit de nutrienți. Asta pentru că cu cât mâncați mai puțin, cu atât mai greu este să acoperiți elementele de bază. Un multivitamin poate ajuta, dar probabil că nu va conține suficientă vitamină D.
Cercetările arată că consumul unei mari varietăți de alimente oferă cel mai mare beneficiu pentru sănătatea generală. Pentru a colecta acei nutrienți cheie, praful de pe ideea de modă veche a grupurilor de alimente.

Cele mai bune alimente pentru a construi musculare slabe

Carne de vită alimentată cu iarbă: Carnea de vită conține proteine, colesterol, zinc, vitamine B și fier, care sunt toate importante în construirea musculaturii slabe. Carnea de vită de la bovinele hrănite cu iarbă au niveluri mult mai ridicate de acid linoleic conjugat decât bovinele crescute convențional, ceea ce vă oferă un impuls în eliminarea grăsimilor corporale și construirea musculaturii slabe.
• Sfecla: Sfeclă este o mare sursă de betaine, numită și trimetilglicina. Acest nutrient îmbunătățește reparația ficatului și a articulațiilor și sa dovedit a crește puterea și puterea.
• Orez brun: Deoarece acesta este un bob de digerare lent, acesta vă poate oferi o energie mai durabilă pe tot parcursul zilei și antrenamentul. Orezul brun poate, de asemenea, ajuta la creșterea nivelului hormonului de creștere, care este esențial pentru încurajarea creșterii musculare slabe, a pierderii de grăsimi și a câștigurilor de rezistență.
• Portocale: Când sunt consumate înainte de antrenamente, portocalele vă pot ajuta să crească creșterea musculară, rezistența și rezistența
• Brânză de vaci: având o mulțime de cazeină din proteine, brânza de vaci este o proteină excelentă. Proteina de cazeină este cea mai lentă proteină digestivă pe care o puteți mânca, ceea ce înseamnă că împiedică mușchii să fie utilizați ca sursă de energie în timp ce repede în timpul nopții.
Aveți deja aceste alimente în bucătărie?

 

Steroids