Proferia

Cel mai apropiat magazin pentru a obține cea mai bună cremă de progesteron pentru menopauză în România.

Căutați o cremă naturală de progesteron în România? Descoperiți produsul pe care îl sfătuiți, precum și ceea ce îl face atât de eficient.

 
Femeile se bazează pe progesteron pentru a funcționa corect. Când se diminuează gradul de progesteron al doamnei, aceasta poate duce la discrepanțe de menstruație, precum și la probleme de infertilitate. Crema progesteronică este utilizată în timpul menopauzei pentru a ajuta la îmbunătățirea producției de grade progesteron la niveluri suficiente. Crema progesteron poate fi cumparata in Romania. Puteți localiza cele mai bune loțiuni pentru progesteron natural pentru a cuceri semnele și simptomele menopauzei.

Ce este progesteronul?

Progesteronul este un agent hormonal steroid produs de corpul luteal al ovarului la ovulație și, de asemenea, în cantități mai mici, de către glandele suprarenale. Progesteronul se face în organism din hormonul steroizi pregnenolonă și, de asemenea, este un precursor al multor altor agenți hormonali steroidieni, constând în cortizol, androstenedione, estrogeni și, de asemenea, testosteron.
Spre deosebire de estrogen, progesteronul este numele hormonului produs de corpul luteal după ovulație și în cantități mai mici de către glanda suprarenală. Este produsă la om într-o cale biochimică care duce de la colesterol la pregnenolon la progesteron. În consecință, progesteronul este precursorul corticosteroizilor precum și testosteronul. Progesteronul este, de asemenea, fabricat, în cantități mari, de către placentă în timpul sarcinii.

 

Motivul pentru care femelele au nevoie de progesteron?

 
Progesteronul este necesar în terapia de substituție hormonală pentru doamnele menopauzale pentru numeroși factori, totuși printre rolurile sale esențiale este echilibrarea sau împiedicarea efectelor estrogenului. Estrogenul unoptit produce un risc solid pentru celulele canceroase de bust, precum și cancerele de reproducere.

 
Nivelul estrogenilor scade cu doar 40-60% la menopauză, ceea ce este suficient pentru a renunța la menstruație. Dar nivelurile de progesteron s-ar putea să scadă aproape la zero la unele femei. Deoarece progesteronul este precursorul numeroaselor alte hormoni steroizi, utilizarea acestuia poate stimula foarte mult echilibrul hormonal total după menopauză. Progesteronul stimulează, de asemenea, construirea oaselor și astfel ajută la securizarea versus osteoporoză.

 

De ce ar avea o doamnă premenopauzală nevoie de cremă progesteronică?

 
În cei 10 până la cincisprezece ani înainte de menopauză, numeroase femei, în mod regulat, au cicluri anovulatorii în care produc o cantitate suficientă de estrogen pentru a produce menstruație, totuși nu fac niciun fel de progesteron, stabilind astfel stadiul pentru progenența estrogenului. Utilizarea cremei de progesteron în lunile anovulatorii ar putea ajuta la protejarea împotriva simptomelor de premenopauză.

 
Căderea nivelurilor de progesteron la menopauză este proporțional mult mai mare decât scăderea gradului de estrogen. În timp ce estrogenul scade doar în medie cu 40% față de momentul inițial, progesteronul poate scădea la aproape zero. Deoarece progesteronul este extrem de solubil în grăsimi, acesta este absorbit rapid prin piele. Din grăsimile subcutanate, progesteronul este absorbit în sânge capilar. Atunci cand se intampla suprematia estrogenilor, celulele delicate de estrogen ar putea incepe sa creasca, dezvoltand fibroame precum si alte probleme ale celulelor reproductive. Spre deosebire de diverși hormoni, oamenii de știință au descoperit de fapt că progesteronul este oferit ideal corpului atunci când este utilizat prin piele.

 

Cea mai bună cremă de progesteron pentru menopauză în România.

 
Proferia este doar una dintre menopauzele progesteronice care sunt disponibile în România. Proferia include un yam sălbatic foarte solubil eliminat ca bază pentru prețul său ridicat de absorbție. Datorită numeroaselor sale beneficii și, în special, capacității sale de a se opune efectelor carcinogene ale estrogenului, progesteronul natural ar trebui să aibă un interes și o aplicare mult mai mare decât în ​​mod obișnuit renunțat la prevenirea și tratarea problemei de sănătate a femelelor de azi.

 
Pentru doamna cu premenopauză este recomandată începerea utilizării lotiunilor de progesteron, cum ar fi Proferia, pe o durată de 14 zile între fiecare menstruație pentru rezultate ideale. Și, de asemenea, pentru femeile care se confruntă cu post-menopauză, se recomandă să utilizați Proféria ca ghidată mai sus pe o durată de 21 de zile consecutive pe tot parcursul lunii. Proferia este un progesteron natural cât și 100% natural care ajută la îmbunătățirea suportului organismului față de menopauză.
Puteți obține cremă progesteron Proferia vizitând site-ul principal. Proferia poate fi solicitat online din București, Brașov, Sibiu, Constanța sau din alte orașe, făcând clic pe bannerul de mai jos pentru a începe cumpărarea și, de asemenea, veți avea cu siguranță soluții la simptomele incomode ale menopauzei de azi.

 

Proferia