Cea mai bună cremă de progesteron pentru menopauză în România.

Căutați o cremă naturală de progesteron pentru menopauză în România? Descoperiți ce produs sugerăm, precum și exact ceea ce îl face atât de fiabil.

 
Soția conta pe progesteron să funcționeze în mod corespunzător. Atunci când nivelurile de progesteron ale femeilor sunt reduse, acest lucru poate duce la dezechilibre ciclului menstrual, împreună cu imposibilitatea de a concepe probleme. Crema progesteron este utilizată în timpul menopauzei pentru a ajuta la creșterea producției de niveluri de progesteron la niveluri adecvate. Crema progesteron poate fi achiziționată în România. Puteți găsi cele mai bune creme naturale de progesteron pentru a cuceri semnele menopauzei.

 

Ce este hormonul progesteron?

 
Progesteronul este un hormon steroid produs de corpul luteal al ovarului la ovulație și, de asemenea, în cantități mai mici de către glandele suprarenale. Progesteronul este produs în organism de agentul steroid hormonal pregnenolonă și, de asemenea, este un precursor al multor altor hormoni steroizi, constând în cortizol, androstenedione, estrogeni și testosteron.
Spre deosebire de estrogen, progesteronul este numele agentului hormonal generat de corpul luteal după ovulație și în cantități mai mici de către glanda suprarenale. Este sintetizat în ființele umane într-o cale biochimică care duce de la colesterol la pregnenolon la progesteron. La rândul său, progesteronul este precursorul corticosteroizilor, precum și testosteronul. Progesteronul este produs suplimentar, în cantități generoase, de către placentă în timpul sarcinii.

 

De ce femeile au nevoie de progesteron?

 
Progesteronul este necesar în tratamentul hormonilor substituiți pentru doamna menopauzală pentru mulți factori, totuși unul dintre rolurile sale esențiale este să echilibreze sau să se opună impactului estrogenului. Un estrogen unoptat dezvoltă o amenințare puternică pentru cancerul de bust și pentru cancerele reproductive.

 
Gradul de estrogen scade doar la 40-60% la menopauză, ceea ce este suficient pentru a renunța la ciclul menstrual. Cu toate acestea, gradele de progesteron ar putea scădea la aproape zero la unele femei. Datorita faptului ca progesteronul este predecesorul numeroasilor agenti hormonali steroizi, utilizarea acestuia ar putea imbunatati semnificativ echilibrul hormonal total dupa menopauza. Progesteronul promovează în plus construcția oaselor și, de asemenea, ajută la protejarea împotriva osteoporozei.

 

De ce ar avea o femeie din premenopauză nevoie de cremă progesteronică?

 
În cei 10 până la cincisprezece ani înaintea menopauzei, numeroase doamne au în mod obișnuit cicluri anovulatorii, unde produc estrogen suficient pentru producerea ciclului menstrual, dar nu fac nici un fel de progesteron, stabilind astfel stadiul de supremație a estrogenului. Utilizarea cremei progesteron în lunile anovulatorii poate ajuta la protejarea împotriva simptomelor de premenopauză.

 
Pierderea nivelurilor de progesteron la menopauză este proporțional cu mult mai mare decât pierderea nivelurilor de estrogen. În timp ce estrogenul scade cu doar 60% din standard, în general, progesteronul poate scădea la aproape absolut. Datorită faptului că progesteronul este foarte solubil în grăsimi, acesta este absorbit rapid prin piele. Din grăsimile subcutanate, progesteronul este administrat în sânge capilar. Atunci când se întâmplă proeminența estrogenului, țesuturile sensibile la estrogen ar putea începe să se extindă, creând fibroame și diverse alte probleme ale țesutului reproductiv. Spre deosebire de alți agenți hormonali, cercetătorii au descoperit că progesteronul este administrat în mod ideal organismului atunci când este utilizat cu pielea.

 

Crema de progesteron ideala in Romania.

Proferia se numără printre cele mai proaspete creme de progesteron pentru menopauză disponibile în România. Proferia are o esență de yam sălbatic extrem de solubilă ca bază pentru rata ridicată de absorbție. Ca urmare a numeroaselor sale avantaje și, în special, a capacității sale de a se opune impactului cancerigen al estrogenului, progesteronul natural merită mult mai mult interes, precum și o aplicație comparativ cu cea renunțată în mod obișnuit la prevenirea și tratamentul bolilor feminine de astăzi.
Pentru femeile cu premenopauză se recomandă începerea utilizării lotiunilor de progesteron, cum ar fi Proferia, pentru o perioadă de 2 săptămâni între fiecare menstruație pentru rezultate ideale. Și, de asemenea, pentru femeile care se confruntă cu post-menopauză, se recomandă să se aplice Proféria ca fiind îndrumată pentru o perioadă de 21 de zile consecutive în timpul lunii.

 

Proferia este un progesteron sigur și 100% natural, care ajută la întărirea suportului organismului față de menopauză. Puteti obtine crema de progesteron Proferia vizitand site-ul oficial. Proferia poate fi achiziționată din București, Brașov, Sibiu, Constanța sau din alte orașe, făcând clic pe bannerul de mai jos pentru a începe cumpărarea și, de asemenea, veți avea cu siguranță remedii de la semnele și simptomele incomode ale menopauzei acum.

 

 

Proferia
Cea mai bună cremă de progesteron pentru menopauză în România.