Ce trebuie sa faci atunci cand sperma este nesănătos?

probleme Stil de viata si de alti factori sunt principala cauza a tot mai mari probleme de infertilitate de sex masculin. Principala cauză a infertilității masculine este sperma nesănătoasă.

Sperma Nesănătoasă

sperma Nesănătoasă nu este legată de anxietatea sexuală sau o performanță slabă, se referă doar la volumul și calitatea spermei că un om produce.

sperma Nesănătoasă poate fi o sursă de frustrare pentru orice cuplu care încearcă să construiască o familie. In multe cazuri, sperma de calitate scăzută pot fi abordate prin modificări dietetice, ajustări în practicile sexuale și chiar schimbări în lenjerie intimă.

Principalele simptome.

Principalul semn de sperma nesănătoasă este incapacitatea de a concepe un copil. Nu s-ar putea să existe alte semne sau simptome evidente.

În unele cazuri, o problemă de bază, ar fi o anomalie cromozomială moștenită, un dezechilibru hormonal, vene testiculare dilatate sau o condiție care blochează trecerea spermei poate provoca semne și simptome. Nesănătoase simptome de spermă ar putea include:

  •  Probleme cu funcția sexuală-de exemplu, unitate de sex scăzut sau dificultate menținerea unei erecții (disfuncție erectilă).
  • Durere, umflături sau un nod în zona testiculelor.
  • Scăderea părului facial sau a corpului sau alte semne ale unei anomalii cromozomi sau hormonale.

De a depăși simptomele de spermă nesănătoasă

Amintiți-vă, chiar dacă vă arată unele semne sau simptome de spermă nesănătoasă, tu și partenerul tău ar trebui să obțineți întotdeauna testate primul.Dacă afli că faci, de fapt, au spermă nesănătoasă, nu este sfârșitul lumii. Uneori, sperma de calitate scazuta poate fi stimulată cu dreptul de alimente, exerciții, stil de viață și supliment.

Vorbind de supliment pentru a îmbunătăți calitatea spermei, vă puteți baza pe Semenax. Semenax este unul dintre cele mai bune supliment pentru accesoriu de sex masculin de LeadingEdgeHealth.

Semenax poate juca un rol important pentru a îmbunătăți sănătatea celulei spermei. Acest produs este o combinație a tuturor ingredientelor naturale, evidențiată de următoarele:

  •  Suedeză floare polen – un ajutor natural renumit pentru mărirea prostatei.
  • L-lizină și zinc – crește producția de testosteron și spermă.
  • L-arginina – funcționează pe dublarea volumului materialului seminal și eficiente pentru creșterea dimensiunii erecției și adăugarea durității.
  • L-Carnitina – pentru o concentrație îmbunătățită a spermei și o mai bună calitate a materialului seminal.
  • Epimedium Sagittatum – calitate mai bună erecție și libidoului.
  • Catuaba scoarță și Maca-afrodisiace puternic pe bază de plante.
  • Semințe de dovleac – pentru o mai bună sănătate a prostatei.

Este important să se consume 2 pastile de Semenax de două ori pe zi. Rezultatele semnificative pot fi observate în 2 săptămâni de utilizare. Cu toate acestea, pentru a beneficia cel mai mult de la acest supliment, va trebui să-l ia pentru cel puțin 60 la 90 zile. Pentru a-i sustine efectele, luati ca parte a intretinerea dumneavoastra. În câteva săptămâni, Semenax poate ajuta pentru a depăși simptomele de spermă nesănătoasă.

 

Semenax