Ce trebuie sa faci atunci cand sperma este nesănătos?

probleme Stil de viata si de alti factori sunt principala cauza a tot mai mari probleme de infertilitate de sex masculin. Principala cauză a infertilității masculine este sperma nesănătoasă.

sperma Nesănătoasă.

sperma Nesănătoasă nu este legată de anxietatea sexuală sau o performanță slabă, se referă doar la volumul și calitatea spermei că un om produce.

sperma Nesănătoasă poate fi o sursă de frustrare pentru orice cuplu care încearcă să construiască o familie. In multe cazuri, sperma de calitate scăzută pot fi abordate prin modificări dietetice, ajustări în practicile sexuale și chiar schimbări în lenjerie intimă.

Principalele simptome.

Principalul semn de sperma nesănătoasă este incapacitatea de a concepe un copil. Nu s-ar putea să existe alte semne sau simptome evidente.

În unele cazuri, o problema de baza, cum ar fi o anomalie mostenita cromozomiale, un dezechilibru hormonal, venele testiculare dilatate sau o afecțiune care blochează trecerea spermatozoizilor poate provoca semne și simptome. simptome de sperma nesanatosi ar putea include:

  • Probleme cu funcția sexuală – de exemplu, scaderea libidoului sau probleme cu menținerea erecției (disfuncție erectilă).
  • Durere, umflare sau nodul în zona testiculului.
  • Scăderea părului facial sau organism sau alte semne ale unui cromozom sau anormalitate hormonală.

Ce e de facut in continuare.

Amintiți-vă, chiar dacă arată unele semne sau simptome de sperma nesănătoase, tu si partenerul tau ar trebui sa întotdeauna testate mai întâi.

Dacă aflați că de fapt, nu au sperma nesănătoase, nu este sfârșitul lumii. Uneori, sperma de calitate scăzută poate fi amplificat cu dreptul de alimente, exerciții, stilul de viață și de supliment.

Speaking of supplement to improve sperm quality, you can rely on Semenax- a male enhancement supplement by Leading Edge Health.

Semenax can play an important role to improve the sperm cell’s health. This product is a combination of all natural ingredients, highlighted by the following:

  • Swedish flower pollen – a renowned natural aid for enlarge prostate.
  • L-lysine and zinc – increases the production of testosterone and sperm.
  • L-arginine – works on doubling semen volume and effective for increasing erection size and adding hardness.
  • L- carnitine – for improved sperm concentration and better semen quality.
  • Epimedium sagittatum – better erection quality and libido.
  • Catuaba bark and maca – powerful herbal aphrodisiacs.
  • Pumpkin seeds – for better health of prostate.

Take 2 pills of Semenax twice a day. Significant results can be noticed in 2 weeks of use. However, to benefit most from this supplement, you have to religiously take it for at least sixty to ninety days. To sustain its effects, take as part of your maintenance.

Semenax
Ce trebuie sa faci atunci cand sperma este nesănătos?