Ce alimente sa mananci pentru a evita menopauza precoce?

Menopauza este o parte naturala a ciclului de viață al unei femei. Este imposibil de a preveni instalarea menopauzei, dar puteți evita menopauza precoce daca stii alimentele potrivite pentru a mânca.

Nici o femeie salută debutul menopauzei: bufeurile, insomnia, creșterea în greutate, libidoul scăzut, iar lista nesfârșită de alte simptome-au consecințe dezastruoase.

Experimentarea aceste modificări la 50 nu este distractiv, dar trece prin ele în treizeci de ani sau chiar douăzeci de ani pot face ravagii pe corpul și spiritul. Ce este o fată de a face? In timp ce varsta menopauzei (inclusiv menopauza precoce) este cea mai mare parte predeterminat de gene, există anumite alimente pentru a mânca în scopul de a evita menopauza precoce.

Dieta sanatoasa.

O dieta bine echilibrata si mentinerea o greutate sanatoasa este cheia pentru scăderea riscului de boli de inima, diabet si alte afectiuni cronice de sanatate. Puteți găsi este nevoie de mai mult efort pentru a mentine o greutate sanatoasa, atunci când trece prin menopauza.

În această perioadă a vieții tale, nivelul de estrogen scade în mod semnificativ. Acest lucru vă poate face vulnerabil la cresterea in greutate, mai ales în midsection dumneavoastră. Creșterea de grăsime burtă este asociat cu un risc crescut de boli de inima si a altor boli care amenință viața.

Alimente pentru a mânca pentru a evita menopauza precoce.

Vestea bună este că anumite alimente sunt bogate în „fitoestrogeni,“ estrogen pe bază de plante. Ele sunt un excelent înlocuitor hormon natural care se transformă cu ușurință în estrogen în corpul nostru.

  • Soy, millet, barley, flax seed, lentils, kidney beans, lima beans, rye, clover, fennel, and chickpeas (garbanzo beans) are super-rich in phytoestrogens.
  • Other foods that contain phystoestrogens include apples, brown rice, celery, beets, carrots, cauliflowers, broccoli, mushrooms, and almost all nuts, beans and legumes.

We can see a couple of soup recipes in there already. Mix a variety of beans with veggies such as celery, carrots, mushrooms and cauliflowers. Add some spices such as clover, ginger, oregano, thyme or turmeric. Slow cook it all day in a crockpot.

Have a rich and delicious soup with brown rice for dinner. What a great and inexpensive way to replenish your estrogen and avoid early menopause!

Another way to support healthy progesterone levels in women.

In order to support your healthy progesterone levels and avoid early menopause, you can use Proferia.

Proferia is a convenient and easy-to-apply cream that aids in relief from some of the most common symptoms of the menopause, including hot flushes, night sweats and low libido by helping to balance the body’s hormone levels. The blend of natural ingredients helps to contrinute towards normal hormonal balance.

  • Helps to alleviate the common symptoms of menopause.
  • Aids in reducing hot flushes, low libido and night sweats.
  • Maintains hormonal balance.
  • Highest strength progesterone (500mg).
  • Convenient solution can be applied in seconds.
  • 100% natural ingredients, no artificial extracts.
  • No unwanted side-effects.

Proferia este un progesteron în condiții de siguranță și 100% transdermic natural, care ajută la întărește apărarea organismului împotriva menopauzei. Amintiți-vă că toate comenzile primite înainte de 16 în timpul săptămânii va ajunge la ușa ta chiar următoarea zi lucrătoare, iar toate elementele noastre ajung într-un ambalaj simplu, fără marcă.

Proferia