Care sunt efectele secundare ale crema de progesteron

Crema Progesteronul au ajutat multe femei să-și recapete echilibrul hormonal al acestora si starea generala de sanatate. Dar nu crema de progesteron nu au efecte secundare?

Suferi de infertilitate, fibrom, endometrioza, sindromul premenstrual, sau efectele secundare negative ale menopauzei? Dacă da, crema de progesteron natural ar putea fi răspunsul la dezechilibrul hormon care cauzează suferința ta.

Intr-adevar, crema de progesteron este un mod natural de a echilibra hormonii si poate ajuta la ameliorarea sau în totalitate elimina unele probleme de sănătate pe care le-ați fost afectat de.

Crema Progesteronul poate fi făcută fie cu progesteron natural produs sau analogi de progesteron sintetici numite progestins.Crema de progesteron este foarte solubil în grăsimi și foarte bine absorbit prin aplicarea acesteia la nivelul pielii. Utilizarea progesteron în formă de crema de topic permite utilizatorului să controleze și să varieze cantitatea de progesteron aplicate organismului cu fiecare utilizare.

Efecte secundare ale cremei de progesteron

Va folosi crema de progesteron au efecte secundare? Răspunsul scurt este poate, dar nu și dacă îl utilizați corect. Motivul pentru care am petrecut atât de mult timp discutarea mod adecvat de a folosi crema de progesteron este pentru că contează destul de un pic.

Unele femei pot beneficia în mod serios de la utilizarea crema de progesteron, dar din cauza unei experiențe proaste (de la peste dozare sau aplicarea ilicită) nu poate încerca din nou. Cele mai multe dintre efectele secundare pe care femeile experiență de la progesteron au de a face cu utilizarea prea mult pentru corpul lor (care este un fix destul de ușor).

De a elimina efectul secundar al crema de progesteron

Dacă nu aplicați crema de progesteron corect, este posibil să nu fie eficace. Cele mai bune zone de aplicare sunt locuri în care capilarele sunt dense și aproape de suprafața pielii, ar fi:

  • Fata.
  • Gât.
  • Pieptul de sus.
  • Sanii.
  • Brațele interioare.
  • Palmele mâinilor și picioarelor.

Evitați punerea crema de progesteron pe zonele fattiest ale corpului, deoarece acest lucru poate inhiba absorbția corespunzătoare. Fat va stoca progesteron, mai degrabă decât să permită să se mute în fluxul sanguin, circula și să fie utilizate de către organism. În plus, rotiți în cazul în care aplicați crema de fiecare dată când îl utilizați pentru a evita saturația.

Doza de crema de progesteron pe care le utilizați în fiecare zi va varia (uneori semnificativ) de la o persoană la alta. Dar am găsit doza medie de a fi undeva între 20 și 40 mg pe zi.

Crema de progesteron pe care o puteți folosi fără efect secundar

Crema de progesteron pe care le recomandăm pentru tine de a utiliza este proferia. Motivul este că proferia se face din ingrediente naturale. Crema proferia vine cu un ingredient principal foarte puternic-mexican Wild Yam. Mexican Wild Yam a fost dovedit a fi o excelenta sursa de progesteron naturale.

Deoarece fabricate din ingrediente naturale, nu au fost raportate efecte secundare grave de la luarea proferia. Ceea ce veți obține de la proferia este doar beneficii de sănătate. Puteți obține mai multe informații despre proferia în România vizitând site-ul în banner-ul de mai jos

 

Proferia