Care este cea mai buna crema de progesteron pentru menopauza?

Menopauza este cauzata de dezechilibrul hormonal in corpul femeilor. Crema Progesteronul poate ajuta femeile la menopauza si întârzia ajuta, de asemenea femeile in post-menopauza.

Multe femei, din păcate, nu stiu ce cauzeaza dezechilibrul hormonal în organism. Acest articol caută să mai multă lumină umbră asupra funcțiilor de progesteron din organism, cauzele progesteron mici și relația acesteia cu menopauza, simptome de deficit de progesteron, și cum să se ocupe cu simptome.

Funcțiile de progesteron

Corpul unei femei necesită progesteron pentru a concepe – progesteron pregătește mucoasa uterina pentru ovulul fertilizat. Progesteronul este de asemenea responsabil pentru alimentarea si hranirea uterului în timpul sarcinii.

Două cauze principale de progesteron scăzut

1. Stresul. Nivelurile ridicate de stres poate provoca progesteron mai mici, și vice – versa. Stresul reduce progesteron, a interfera cu capacitatea de reproducere a unei femei, si este o cauza principala a infertilitate si avorturi spontane.

Stresul declanseaza corpul unei femei de a produce cortizol si adrenalina suplimentare, diminuarea in mod eficient nivelurile de progesteron.

2. Xenohormones. Xenohormones poate contribui la poziția dominantă de estrogen si progesteron scazut. Xenohormones sunt substanțe sintetice provocate de om , care au efecte asemănătoare hormonilor.

Expunerea la substanțe sintetice, cum ar fi materiale plastice, poate crește nivelul de estrogen si de a stimula un nivelul de progesteron inferior. Materiale plastice contin xenohormones, care mimează activitatea estrogenică și a crea dezechilibru hormonal.

Pesticidele, erbicide și fungicide care derivă din produse petrochimice pot conține, de asemenea, xenohormoni. Solvenți și adezivi, ar fi lac de unghii și consumabile de curățare pot conține xenohormoni.

Progesteron scăzut și menopauza

Menopauza determină scăderea nivelurilor de progesteron la femei. Nu putem evita menopauza, menopauza normala apare în mod normal atunci când o femeie ajunge la vârsta de 50.

Cu toate acestea, stilul de viață nesănătoase și stresul poate face niveluri scăzute de progesteron să apară mai devreme la vârsta fragedă și în cele din urmă duce la menopauza timpurie.

Simptome comune de progesteron scăzut și menopauza:

  • Creștere în greutate.
  • Scăderea apetitului sexual, schimbări ale dispoziției și depresie.
  • Sensibilitate la sân, sâni fibrochistice.
  • Uscăciune vaginală.
  • Căderea părului.
  • Osteoporoza
  • Disfuncție tiroidiană.

Cea mai bună cremă de progesteron pentru menopauză

Cercetatorii au descoperit ca progesteron este optim livrate organismului atunci când este aplicat prin piele, spre deosebire de a fi administrate pe cale orală. Prin urmare, am foarte recomanda Proferia pentru a ajuta femeile obtinerea înapoi echilibrul hormonal.

Proferia este cea mai bună cremă de progesteron pentru a crește nivelul de progesteron la femeile care suferă de dezechilibre hormonale. Acest produs este toate naturale, care conțin nici hormoni sintetici prescrise de obicei de către medici. Aplicați Crema o dată pe zi în zonele în care pielea este subțire, ar fi gâtul, sânii, în interiorul brațelor etc.

Proferia pentru femeile pre-menopauza

Pentru cele mai bune rezultate, se recomandă să începeți să utilizați creme de progesteron pentru o perioadă de două săptămâni între fiecare perioadă menstruală. Calculată din ziua 1 a ciclului menstrual (prima zi de sângerare), începeți să utilizați Proferia în ziua 12 prin ziua 26, aplicând conform recomandărilor de mai jos.

Încetați să utilizați crema din ziua 27 până în ziua 11 a următoarei luni de ciclu. Este important să se ia aceste pauze în fiecare lună, în scopul de a permite organismului de a re-sensibiliza la crema. Alternativ zona de aplicare pentru a maximiza absorbția.

Proferia pentru femeile post-menopauza

Pentru cele mai bune rezultate, se recomandă aplicarea Proferia conform instrucțiunilor de mai jos pentru o perioadă de 21 de zile consecutive în cursul lunii. Încetați să utilizați Proferia timp de o săptămână, pentru ca organismul să devină re-sensibilizat la progesteron. Alternativ zona de aplicare pentru a maximiza absorbția.

Rezultatele cu Proferia pot fi lent pentru unii și pentru alții mai repede. De obicei, în orice moment unul este abordarea dezechilibru hormonal cu un produs, cum ar fi Proferia, simptome de schimbare hormonale pot avea loc într-o chestiune de zile, deși nu este întotdeauna obișnuit să se întâmple atât de repede.

Acesta este primul pas în acest proces, iar cele mai importante dezechilibre hormonale, cum lăsate în starea lor dezechilibrată poate duce la o varietate tot mai mare de probleme de sanatate.

Proferia