Brystforstørrelse kost

Når det kommer til størrelsen af ​​dine bryster, er der flere kræfter på spil. Men din kost kan spille en større rolle for brystforstørrelse, end du tror.

Breast størrelse og kost.

Breast størrelse er i høj grad bestemt af genetisk disposition og hormonelle svingninger i hele livet. Ved hjælp af kosten ændringer kan bidrage til at øge din bryststørrelse lidt og kan være nok af en ændring for at behage dig.

Ændring af din kost er en sikrere og billigere alternativ til at vælge bryst øge operation. Spise en kost rig på sunde fedtstoffer, vil få dig til at få en vis vægt, som kan understøtte brystforstørrelse naturligt.

Den bedste kost for brystforstørrelse

Hvad du spiser kan gøre en forskel i at øge din skålstørrelse. Medtag fødevarer i din almindelige kost, der er rig på østrogen og phytoøstrogen.

Brystforstørrelse kost

Disse fødevarer er ikke svære at finde. Faktisk kan du endda finde det i dit eget køkken og er let tilgængelige i købmand. For at øge bryst størrelse i naturlig måde, her er kost for Brystforstørrelse.

Østrogen

 • Frugt: æble, kirsebær og blommer.
 • Tørre frugter: mandel-og cashewnødder.
 • Grøntsager: rødbeder, gulerødder og agurk.
 • Korn: Byg, ris og hvede.
 • Frø: hørfrø, solsikkefrø og fennikel frø.
 • Urter: hvidløg, persille.
 • Krydderier: Kløver, spidskommen.

Phytoøstrogen

Sojabønne spirer, vinter squash, grønne bønner, collards, tørrede svesker, jordbær, hindbær, vandmelon, rødvin, grøn te, hvidvin, sort te, pistacienødder og valnød.

Supplement til brystforstørrelse

Du kan kombinere brystforstørrelse kost med Brestrogen at få mere bedre resultater.

Brestrogen er en stærkt anbefalet bryst forbedrings creme i Europa og Denmark. Det er designet til at give dine bryster et fastere, mere ungdommeligt udseende. I modsætning til andre metoder til at forbedre udseendet, størrelsen og fornemmelsen af dine bryster, såsom plastikkirurgi, er Brestrogen ikke-invasiv, billigere og designet til at bruge i komfort og privatliv i dit eget hjem.

Fordele ved Brestrogen

 • BH vil se mere fyldt, men bryster vil føle sig fastere og perkier.
 • Spaltning, især, vil også se fastere og mindre sagging.
 • Meget let og ikke fedtet og huden vil se bedre ud, fastere med mere glød.
 • En reel forskel i elasticiteten i huden af brysterne og mindsker hudens folder.

Brestrogen ingredienser

 • Pueraria Mirifica. Pueraria Mirifica er en urt høstet dybt i skoven af Chieng Mai i Thailand. Denne urt har længe været kendt for at naturligt forbedre brystvæv og forbedre bryst udseende.
 • Fytoøstrogener. Pueraria Mirifica er rig på et stof, der kaldes phytoøstrogener. Phytoøstrogener kan findes i nogle planter, og Pueraria Mirifica er en af dem.

Phytoøstrogener er et plante-baseret stof, der efterligner din krops egen østrogen, deraf navnet. Fordi det er så godt at efterligne din krops østrogen, det faktisk giver mange af de samme fordele af østrogen.

Når du anvender disse phytoøstrogen forbindelser til dine bryster, det absorberes i dit væv og arbejder på en måde svarende til østrogen, den kvindelige hormon ansvarlig for at give kvinder deres unikke feminine udseende, der er så forskellig fra den mandlige form.

Du kan prøve Brestrogen og være på vej til de firmest, fulde, største bryster du har set i årevis. Jeg håber, at denne artikel om brystforstørrelse kost kan hjælpe dig med at øge brystet.