Bizonyított hazai jogorvoslati kezelést, mint a férfi terméketlenség

Egyes orvosi eljárások visszafordíthatja a férfi meddőség, de ha nem hajlandó költeni nagy dolcsi, próbálja meg ezeket a jól bevált hazai jogorvoslati az Ön meddőségi kezelés.

Okai férfi meddőség.

A nem megfelelő sperma termelés és a minőség az egyik leggyakoribb oka a férfi meddőség, és csökkenti az esélyét az egyik spermiumok termékenyítő tojás a fogamzás.

A normál koncentrációja a sperma legalább 20 millió per ml sperma. Kevesebb, mint 15 millió spermium milliliterenként tekinthető alacsony spermaszám, más néven oligozoospermia. Koncepció problémával jár kevesebb, mint 40 millió mozgó sperma a lövell.

Oligoospermia történhet miatt sokféle oka van, és hozzájáruló tényezők, mint a hormonális rendellenességek, fertőzött sperma, fertőzés a prosztata, varicoceles (bővítése vénák a herezacskó), sérült spermiumok csatornák, anabolikus szteroidok használata, dohányzás, alkoholfogyasztás, kábítószerrel való visszaélés, mérgező vegyi anyagok, bizonyos gyógyszerek, nehézfém-expozíció és a sugárzás.

Életmódbeli változások és a természetes hazai jogorvoslati, azonban, segíthet növelni a spermaszám, és javítja a sperma minőségét.

Életmódbeli változások és a hazai jogorvoslati férfi meddőség kezelésére.

  1. Diéta és életmód, hogy javítsa a termékenységet: Kerülje a nehéz ételek, mint a fehér finomított liszt (maida), rántott és fűszeres ételek és a vörös hús, mivel az általuk termelt “Aama” toxinok, amelyek blokkolják a vénák és okoz visszerek. Savanyú, fűszeres és erjesztett ételek hőt termelnek a szervezetben.

Soha ne tartsa a mobiltelefon zsebében a nadrág, azaz közel a herék, mivel a kutatások arra a következtetésre jutott, hogy ez befolyásolja a spermaszám a férfiak. Kerülje a szűk vagy nejlon fehérnemű viselését, mivel olyan hőt termel, amely fokozatosan megöli vagy csökkenti a spermaszámot.

  1. Bizonyított hazai jogorvoslati, hogy növeljék a kitartást és a termékenység:
  • Keverjünk össze egy teáskanál minden kauch, ashwagandha és gokshur por fél pohár vizet és inni naponta.
  • Egyél 30 gms udad dal (fekete gramm) bármilyen formában, minden nap.
  • Egyél három friss amla minden nap.
  • Töltse 1/4 teáskanál tehén ghee három időpontban, és enni őket éhgyomorra minden reggel.

Annak érdekében, hogy jobban optimális és gyorsabb eredményeket érjen el, azt is javasoljuk, hogy vegye be a FertilityBlend for Men-t – a Daily Wellness Company kiváló minőségű kiegészítését.

Ne aggódj kockázatok vagy mellékhatások, mert FertilityBlend for Men csak természetes és biztonságos összetevőket tartalmaz, amelyek előnyösek a férfi termékenység.

Az összetevők l-karnitin fumarate, zöld tea kivonat, rizsliszt por, magnézium-szitát, szilícium-dioxid, dong quai kivonat, C-vitamin, E-vitamin, B6-vitamin, B12-vitamin, folsav, cink és szelén.

FertilityBlend for Men nagyban segíti az egészséges, erős és aktív sperma kialakulását. Nem csak, hogy azáltal, hogy FertilityBlend rendszeresen legalább 1 hónapig, akkor is sokkal jobb szexuális teljesítmény és képesség az ágyban, amely minden bizonnyal vezet, hogy egy boldogabb életet a feleségével.

 

 

Fertility Blend