Beste progesteroncrème in Nederland.

Op zoek naar een natuurlijke progesteroncrème voor de menopauze in Nederland? Ontdek welk product we aanbevelen en wat het zo efficiënt maakt.

 
Vrouw afhankelijk van progesteron om naar behoren te werken. Wanneer de progesterongraden van een vrouw laag zijn, kan dit onbalansen in de menstruatiecyclus veroorzaken, evenals het onvermogen om problemen op te nemen. Progesteroncrème wordt tijdens de menopauze gebruikt om de productie van progesteronniveaus in voldoende mate te verbeteren. Progesteroncrème kan in Nederland worden gekocht. Je kon de beste natuurlijke progesteron crèmes vinden om zich te ontdoen van symptomen van de menopauze.

 

 

 

Een korte samenvatting van progesteron?

 
Progesteron is een steroïde hormonaal middel gemaakt door het corpus luteum van de eierstok bij de ovulatie, maar ook in kleinere hoeveelheden door de bijnieren. Progesteron wordt in het lichaam vervaardigd uit het steroïde hormoon pregnenolon en is tevens een voorloper van de meerderheid van de verschillende andere steroïde hormonale stoffen, waaronder cortisol, androstenedione, de oestrogenen en testosteron.

 
In tegenstelling tot oestrogeen is progesteron de naam van het hormoon dat door het corpus luteum wordt aangemaakt na de ovulatie, en ook in kleinere hoeveelheden door de bijnier. Het wordt vervaardigd in mensen in een biochemisch pad dat leidt van cholesterol tot pregnenolon tot progesteron. Daarom is progesteron de voorloper van corticosteroïden en ook testosteron. Progesteron wordt eveneens in grote hoeveelheden gesynthetiseerd door de placenta tijdens de zwangerschap.

 

Waarom hebben vrouwen progesteron nodig?

 
Progesteron is om vele redenen nodig in hormoonsubstitutietherapie voor dames in de menopauze, maar een van zijn cruciale functies is het in balans houden of verzetten van de resultaten van oestrogeen. Onbestraalde oestrogenen vormen een solide gevaar voor borstkankercellen en ook voor reproductieve kankercellen.

 
Oestrogeenspiegels dalen slechts 40-60% tijdens de menopauze, wat gewoon genoeg is om de menstruatiecyclus te verlaten. Maar progesteron graden kunnen bij sommige vrouwen dalen tot bijna nul. Omdat progesteron de voorloper is van veel verschillende andere steroïde hormonale stoffen, kan het gebruik ervan de algehele balans van hormonale stoffen na de menopauze aanzienlijk verbeteren. Progesteron verhoogt eveneens de botopbouw en helpt daarom ook om te beschermen tegen osteoporose.

 

Waarom zou een vrouw in de pre-menopauze progesteroncrème nodig hebben?

 
In de tien tot vijftien jaar voorafgaand aan de menopauze hebben veel vrouwen routinematig anovulatoire cycli waarbij ze voldoende oestrogeen aanmaken om menstruatie te creëren, maar ze maken geen enkele vorm van progesteron, en vormen daarmee het stadium voor oestrogeenpopulariteit. Het gebruik van progesteroncrème gedurende anovulatoire maanden kan helpen beschermen tegen de tekenen van premenopauzale.

 
Het verlies van progesteron niveaus tijdens de menopauze is verhoudingsgewijs veel groter dan de daling van de oestrogeenspiegels. Terwijl oestrogeen slechts 40 procent van de standaard afneemt, zou progesteron tot vrijwel nul kunnen dalen. Omdat progesteron extreem vetoplosbaar is, wordt het snel opgenomen in de huid. Van onderhuids vet wordt progesteron opgenomen in capillair bloed. Wanneer oestrogeen suprematie optreedt, kunnen oestrogeengevoelige weefsels beginnen uit te zetten, waardoor fibromen en andere onregelmatigheden in het voortplantingsweefsel ontstaan. In tegenstelling tot andere hormonale agentia hebben wetenschappers ontdekt dat progesteron optimaal wordt aangeboden aan het lichaam wanneer het via de huid wordt gebruikt.

 

Ideale progesteroncrème in Nederland.

 
Proferia is slechts een van de progesteron uitkomst in de menopauze die beschikbaar is in Nederland. Proferia bevat een uiterst oplosbare wilde Yam-essence als basis voor zijn hoge absorptieprijs. Als gevolg van zijn vele voordelen, en vooral zijn vermogen om zich te verzetten tegen de carcinogene resultaten van oestrogeen, verdient natuurlijk progesteron zelfs meer belangstelling en ook toepassing dan gewoonlijk de preventie en de behandeling van de gezondheidsproblemen van vrouwen op te geven.

 
Voor dame met pre-menopauze wordt voorgesteld om te beginnen met het gebruik van progesteron crèmes zoals Proferia voor een duur van 14 dagen tussen elke menstruatiecyclus voor de ideale resultaten. En voor vrouwen die post-menopauze ervaren, wordt voorgesteld om Proféria gedurende 21 opeenvolgende dagen gedurende de hele maand te gebruiken. Proferia is een veilige en ook 100% natuurlijke progesteron die helpt de lichaamsbescherming tegen de menopauze te versterken.
U kunt proferia progesteroncrème krijgen door naar de officiële website te gaan. Proferia kan worden gekocht in Groningen, Nijmegen, Breda, Amsterdam, Eindhoven, Arnhem, Rotterdam, Tilburg of een andere stad, door op de onderstaande banner te klikken om uw aankoop te starten, en u kunt nu gebruikmaken van de lastige menopauze.

Proferia