Beste kosttilskudd for å få muskel støttet av vitenskapen

Du kan legge til muskler ved å spise riktig og løfte vekter, men for å maksimere vekstpotensialet ditt, er supplement et krav til deg.

Du har gjort leksene dine. Du har lært det grunnleggende om å bygge muskler og du har alt på plass. Din diett er i sjakk, og så er treningen din. Du sover godt og utvinningen er god.
Det eneste som er igjen å gjøre nå, er å legge til slutt, så du kan begynne å søke etter det beste muskelbyggetillatet.

De fleste kosttilskudd for å få muskler er ubrukelige

Dessverre ville det ikke være en strekk å si at 99% av kosttilskuddene i markedet, inkludert muskelbyggingstilskudd, er helt og fullt ubrukelige. Ikke overraskende, supplerende selskaper er klar over dette, men egentlig ikke gi en jævla.
Hvorfor? Enkel. Fordi supplementsselskaper bryr seg om en ting og en ting bare: å tjene penger. De fleste muskelbyggingstilskudd som er tilgjengelige i markedet, har ingen solid vitenskapelig dokumentasjon som støtter bruken av dem.
Du vil ikke kaste bort pengene dine ved å kjøpe de ubrukelige muskelbyggetillskuddene. La oss bare grave rett inn i de som faktisk jobber!

Kosttilskudd som faktisk fungerer

1. Kreatin. Kreatin har vært populær siden 1990-tallet, og har vært gjenstand for hundrevis av studier siden da. Det kommer i mange former, men ingen har vist seg å være like effektive som den billigste og mest populære varianten, kreatinmonohydrat.
Anbefalt dose: 5 gram, tatt når det passer best for deg. Hvis det hjelper deg med å huske, ta halvparten av den daglige serveringen før treningen, og den andre halvdelen etter trening.
2. Whey Protein. Whey protein er et protein som finnes i melk og er faktisk et biprodukt av ostfremstilling. Dette essensielle supplementet er kronet øverst på listen på grunn av dets unike fordøyelsesegenskaper. Whey protein inneholder et stort nivå av BCAAs. BCAA er de essensielle forgrenede aminosyrene som kreves for å akselerere proteinsyntese og reparasjon av muskelfibre.
Whey protein er ulikt noe annet protein på grunn av sin super raske absorpsjon i kroppen, noe som betyr at den kan levere en viktig kilde til muskelbyggende protein raskt og direkte til dine krevende muskler.
3. sink. Zink spiller en rolle i vekst, bygging og reparasjon av muskelvev, muskelstyrke og utholdenhet. Det er en naturlig aminosyre som bidrar til å beholde mer vann i muskelen som er nødvendig for vekst, reparasjon og muskelbygging etter trening.
Dette pulveret kan legges til en protein shake etter trening.

Oppsummering

For å oppsummere dette, er de tre muskelbyggtilskuddene vi tror har gode vitenskapelige bevis for å støtte bruken av dem, samt de anbefalte dosene for hver:
1. Kreatin.
2. Vassprotein.
3. sink.
Det er det! Hvis du likte dette innlegget på muskelbyggingstilskudd, vennligst hjelp oss til å dele det!

Male Extra