Beneficii crema de progesteron

Beneficiile crema progesteron natural, atunci când sunt utilizate în mod corect, poate sprijini o femeie de-a lungul întregii sale vieți în special în timpul menopauzei.

De fapt, crema de progesteron natural a fost proclamat de unele femei ca lor de du-te-a de încredere pentru echilibru feminin și wellness. crema progesteron natural, provenind din mexican rădăcină de yam, are aceeași structură moleculară ca progesteronul produs de organism. Cu alte cuvinte, este om identic.

Principalele avantaje naturale crema de progesteron.

În timp ce beneficiile de progesteron natural sunt multe, principalul beneficiu al progesteronului natural este că acesta poate ajuta corpul poate fi în păstrarea raporturi estrogen și progesteron în echilibru, având ca rezultat menținerea sinergie hormon.

Alte beneficii de crema de progesteron:

1. Ameliorează simptomele menopauzei. Desi menopauza este un proces biologic natural, poate aduce de multe ori unele efecte secundare nedorite, inclusiv bufeuri, modificări ale dispoziției și insomnie.

Aplicarea crema de progesteron a fost dovedit a reduce in mod semnificativ simptomele menopauzei, astfel consideră că una dintre căile de atac naturale pentru menopauza. De asemenea, se pare pentru a îmbunătăți densitatea oaselor, o altă preocupare pentru femei, pe măsură ce îmbătrânesc.

2. Stimulează fertilitatea. Prin aplicarea cremei de progesteron extern, o femeie ea poate echilibra in mod natural nivelurile de estrogen si progesteron pentru a atinge un raport ideal pentru concepție – deci acționează ca un tratament de infertilitate naturale. Crema Progesteronul poate fi , de asemenea , foarte util în prevenirea avort spontan.

Progesteron este absolut esențial pentru stabilirea unei sarcini și susținerea unei sarcini, deoarece asigură un mediu sănătos în uter prin menținerea mucoasei uterine.

3.Tratează tumorile fibroide. Fibroame sunt adesea cauzate de un nivel ridicat de estrogen și nivelurile scăzute de progesteron din cauza obezității, hipotiroidism, perimenopauza sau diete cu fibre scăzute.

Crema de progesteron poate acționa ca un tratament fibrom natural și oferă ameliorarea durerii prin reducerea influenței de estrogen suficient pentru a micșora fibroame și ușura simptomele.

Ajută endometrioza. Nimeni nu este sigur de cauza exactă a endometrioza, dar unii factori care contribuie includ: genetica, dezechilibre hormonale sau o tulburare a țesutului uterin care începe la naștere.

Dezechilibru hormonal care contribuie adesea implică niveluri scăzute de progesteron, care poate fi îmbunătățită prin aplicarea de crema de progesteron, care acționează astfel ca unul dintre remedii naturale pentru endometrioza. Prin restabilirea nivelurilor corespunzătoare de progesteron, puteți restabili creșterea normală și vărsarea endometriului.

Echilibru hormoni și ameliorarea simptomelor de sindrom premenstrual. Pentru femeile care au nevoie de remedii naturale pentru sindromul premenstrual, vă rugăm să știți că tratamentul cu progesteron poate restabili o deficiență, echilibrul hormonilor menstruale sau reduce efectele de scădere a nivelurilor de progesteron pe creier sau pe electroliți în sânge.

Doza de crema de progesteron

Doza de crema de progesteron pe care o utilizați în fiecare zi va varia (uneori în mod semnificativ) de la o persoană la alta. Am găsit doza medie pentru a fi undeva între 20 pentru a 40mg pe zi.

După ce a spus că unele femei au nevoie de mult mai multe și unele femei au nevoie de mult mai puțin. Este în valoare de a petrece ceva timp pentru a juca în jurul cu doza dumneavoastră să dau seama ce funcționează cel mai bine pentru tine.

Dacă utilizați 40mg și experiența simptomelor de progesteron scăzut, atunci puteți lua în considerare creșterea acesteia. Invers, dacă utilizați 20mg și începe să experimenteze simptome de progesteron mare, care poate însemna aveți nevoie chiar mai puțin!

Proferia este crema de progesteron ar trebui să utilizați

Proferia este crema de progesteron pe care ar trebui să aleagă și să utilizeze, deoarece conține un extract de Yam sălbatic extrem de solubil ca o bază pentru rata ridicată de absorbție, precum și 500mg de progesteron USP pe uncie. Nu conține petrol, lanolin sau alte ingrediente derivate din animale.

Proferia este un amestec exclusiv, natural, de proprietate, de 30 de factori specifici de piele bio-activi și de progesteron natural USP concentrat într-o bază de extract de Yam sălbatic, apă pură și Aloe Vera liniștitoare.

Acești factori de piele includ antioxidanții A, C și E, care ajută la protecția împotriva radicalilor liberi. Care nu conțin petrol, lanolin sau alte ingrediente derivate din animale, Proferia utilizează extractul de Yam sălbatic foarte solubil și bine absorbit ca transportator pentru progesteronul său USP.

Creme care nu conțin progesteron USP și în loc să depindă de capacitatea organismului de a converti în mod natural extract de Yam sălbatic în progesteron pur și simplu nu va funcționa. Progesteron din Proferia este extras din Yam sălbatic folosind metode USP pentru a asigura siguranța, consecvența și eficacitatea.

 

Proferia