Bästa progesteronkräm i Finland.

Letar du efter en naturlig progesteronkräm i Finland? Ta reda på vilken produkt vi rekommenderar och precis vad som gör det så effektivt.

 
Kvinnor är beroende av progesteron för att fungera effektivt. När en kvinnas progesterongrader sänks kan detta leda till menstruationsskillnader utöver oförmåga att tänka på problem. Progesteronkräm används över klimakteriet för att öka produktionen av progesteronnivåer i tillräcklig grad. Progesteronkräm kan köpas i Finland. Du kan upptäcka de allra bästa naturliga progesteronkrämerna för att erövra klimakterier och symtom.

 

Introduktion till progesteron?

 
Progesteron är ett steroidhormonalt medel gjord av äggstockens corpus luteum vid ägglossningen och i mindre mängder av binjurarna. Progesteron tillverkas i kroppen från steroidhormonalt preparat pregnenolon, och är också föregångare till majoriteten av de olika andra steroidhormonerna, inklusive kortisol, androstenedion, östrogenerna och även testosteron.

 
Till skillnad från östrogen är progesteron namnet på hormonet som skapats av corpus luteum efter ägglossningen, och även i mindre kvantiteter av binjuran. Det syntetiseras hos människor i en biokemisk väg som leder från kolesterol till pregnenolon till progesteron. Sedan är progesteron föregångaren till kortikosteroider såväl som testosteron. Progesteron syntetiseras också i stora mängder av moderkakan under graviditeten.

 

Anledningen till att kvinnor behöver progesteron?

 
Progesteron behövs i hormon substitutionsbehandling för menopausala damer för många faktorer, men en av dess avgörande roller är att stabilisera eller motverka effekterna av östrogen. Obehandlat östrogen ger en solid fara för bröstcancer och även reproduktiva cancerformer.

 
Östrogen grader faller bara 40-60% vid klimakteriet, vilket bara är tillräckligt för att stoppa menstruationen. Men progesteronnivåerna kan sjunka till nära noll hos vissa kvinnor. Eftersom progesteron är föregångaren till så många olika andra steroidhormonala medel, kan dess användning avsevärt öka total hormonal jämvikt efter klimakteriet. Progesteron ökar också benbyggnaden och därmed hjälper skyddet mot försvagning av ben.

 

Varför skulle en premenopausal kvinna behöva progesteronkräm?

 
Under de 10 till femton år före klimakteriet har många kvinnor regelbundet anovulatoriska cykler där de gör tillräckligt med östrogen för att producera menstruationscykeln, men de gör inga progesteron och ställer därmed scenen för östrogenöverlägsenhet. Att använda progesteronkräm under anovulatoriska månader kan hjälpa till att förhindra tecken på premenopausala.

 
Förlusten av progesteronnivåer vid klimakteriet är proportionellt mycket mer än hösten av östrogen grader. Medan östrogen bara faller 60 procent från standard, kan progesteron minska till nästan noll. På grund av det faktum att progesteron är extremt fettlösligt absorberas det snabbt genom huden. Från subkutant fett blöts progesteron upp i kapillärblod. När östrogen dominans äger rum, kan östrogenartiga celler börja växa, utveckla fibroider och olika andra reproduktionsvävnadsproblem. Till skillnad från olika andra hormonella medel har forskare faktiskt funnit att progesteron levereras optimalt till kroppen när den appliceras genom huden.

 

Perfekt progesteronkräm för klimakteriet i Finland.

 
Proferia är en av progesteronhanker klimakteriet som är lättillgänglig i Finland. Proferia innehåller ett mycket lösligt vild yam-extrakt som en bas för sin höga absorptionshastighet. På grund av dess många fördelar, och särskilt dess förmåga att motsätta sig de cancerframkallande effekterna av östrogen, är naturligt progesteron värd mycket mer uppmärksamhet och tillämpning än vad som vanligtvis ges vid undvikande och också bryr sig om damer sjukdom idag.

 
För en kvinna med premenopausal föreslås att man börjar använda progesteronlotioner som Proferia under 14 dagar mellan varje menstruationscykel för idealiska resultat. Och även för kvinnor som upplever postmenopausala, rekommenderas att Proféria appliceras som dirigerad under en period av 21 dagar i följd under månaden. Proferia är ett riskfritt och 100% naturligt progesteron som bidrar till att förbättra kroppens försvar jämfört med klimakteriet.
Du kan få Proferia progesteronkräm genom att se huvudwebbplatsen. Proferia kan köpas online från Lahti, Kuopio, Jyväskylä, Turku, Uleåborg, Vanda, Tammerfors, Espoo, Helsingfors eller olika andra städer genom att klicka på bannern nedan för att starta ditt köp och du kommer också att åtgärda de obehagliga symptomen på klimakteriet idag.

 

Proferia
Bästa progesteronkräm i Finland.