Progeszteron krém előnyei

Az előnyök a természetes progeszteron krém, ha helyesen használják, lehet támogatni egy nőt egész, egész életében, különösen a menopauza idején.

Tény, hogy a természetes progeszteron krémet tartják számon a nők egy része, mint a megbízható go-to női egyensúly és wellness. Természetes progeszteron krém, származik a mexikói vad yam gyökér, ugyanaz a molekuláris szerkezete, mint a progeszteron a szervezet által termelt. Más szóval, ez az emberi azonos.

Természetes progeszteron krém fő előnyei.

Míg az előnyeit természetes progeszteron sok, a fő előnye a természetes progeszteron, hogy segíthet támogatni a test tartása ösztrogén és progeszteron arányok egyensúly fennmaradását eredményezi hormon szinergiát.

További előnyök a progeszteron krém:

  1. enyhíti a menopauza tüneteit. Bár a menopauza egy természetes biológiai folyamat, akkor gyakran néhány nem szívesen mellékhatásokat, beleértve a hőhullámok, hangulatingadozás és álmatlanság.Alkalmazása progeszteron krém bebizonyosodott, hogy jelentősen csökkenti menopauzális tünetek úgy vélik, hogy az egyik természetes jogorvoslatot a menopauza. Azt is úgy tűnik, hogy javítsa a csontsűrűség, egy másik aggodalommal tölti el a nők, mint az életkor.
  1. növeli a termékenységet. Alkalmazásával progeszteron tejszín, egy nő természetesen egyensúlyt vele ösztrogén és progeszteron szint elérése ideális arány a koncepció. Ez a progeszteron krém működik, mint egy természetes meddőségi kezelés. A progeszteron krém is nagyon hasznos megelőzésében vetélés.A progeszteron feltétlenül szükséges, hogy a terhesség és a fenntartó a terhesség, mert biztosítja az egészséges környezet az anyaméhben fenntartja a méhnyálkahártya.
  1. kezeli mióma daganatok. Fibroids gyakran okozza a magas ösztrogén és alacsony szintje progeszteron miatt az elhízás, hypothyreosis, perimenopause vagy alacsony rosttartalmú étrend.A progeszteron krém járhat, mint a természetes mióma kezelés és felajánlja a fájdalmat megfékezése a befolyása az ösztrogén ahhoz, hogy összezsugorodik a mióma és a könnyű tünetek.
  1. segít az endometriosis. Senki sem biztos a pontos okát endometriosis, de néhány hozzájáruló tényezők közé tartozik: a genetika, a hormonális egyensúlyhiány, vagy a betegség a méh szövet kezdődik születéskor.A hozzájáruló hormonális egyensúly gyakran jár az alacsony progeszteron szint, ami javítható alkalmazásával progeszteron krém, amely így működik, mint az egyik természetes jogorvoslatokról endometriosis. Helyreállításával megfelelő progeszteron szint, visszaállíthatja a normál növekedés és a vedlés az endometrium.
  1. Balance hormonok és a tünetek enyhítésére a premenstruációs szindróma. A nők, akiknek szükségük van a természetes jogorvoslatokról premenstruációs szindróma, kérjük, tudja, hogy a kezelés a progeszteron lehet visszaállítani a hiányosságot, az egyensúly menstruációs hormon szintjét, vagy csökkentik hatásait csökkenő progeszteron szint az agy vagy az elektrolitok a vérben.

Progeszteron krém adagolás

Az adag progeszteron krém, amit használni minden nap változhat (néha jelentősen) a személyenként. Találtunk az átlagos adagot, hogy valahol a 20 és 40mg naponta.

Birtoklás mondott amit némely asszonyok szükség sok több és némely asszonyok szükség sok kevesebb. Érdemes eltölteni egy kis időt a játék körül-val a dózis, hogy kitaláljuk, mi működik a legjobban az Ön számára.

Ha a 40mg és a tapasztalat az alacsony progeszteron tüneteket, akkor megfontolhatja növelése is. Ezzel szemben, ha használja 20mg és elkezd tapasztalatok tünetei a magas progeszteron, ami azt jelenti, hogy szükség van még kevesebb!

Proferia a progeszteron krémet érdemes használni.

Proferia a progeszteron krém, amit meg kell választani, és használja, mert tartalmaz egy erősen oldódó vad Yam kivonatot, mint a bázis a magas abszorpciós ráta, valamint a 500 mg USP progeszteron unciánként. Nem tartalmaz kőolaj, lanolin, vagy más állati eredetű összetevőket.

Proferia egy exkluzív, teljesen természetes tulajdonosi keveréke 30 specifikus bio-aktív bőrbetegségek és a koncentrált természetes USP progeszteron, amely a bázis a vad Yam kivonat, tiszta víz, és megnyugtató Aloe Vera.

Ezek a bőrtényezők közé tartozik az antioxidánsok A, C, és E, amelyek segítik a védelmet a szabad gyököket. Nem tartalmaz kőolaj, lanolin, vagy más állati eredetű összetevőket, Proferia használja a rendkívül oldódó és jól felszívódik vad Yam kivonatot, mint a fuvarozó az USP progeszteron.

Krémek, amelyek nem tartalmaznak USP progeszteron és ehelyett attól függ, hogy a szervezet képes természetes átalakítani vad Yam kivonatot a progeszteron egyszerűen nem működik. A progeszteron a Proferia kivonjuk vad Yam segítségével USP módszerek biztosítása a biztonság, következetesség, és a hatékonyságot.

 

 

Proferia