Anabolisk steroid och stanozolol

Tja, anabola steroider och stanozolol är faktiskt inte två olika saker. Stanozolol är den mest populära anabola steroid man någonsin gjort.

Ett annat namn för stanozolol är winstrol. Utvecklat av Winthrop Laboratories i 1962, har det förklarats säkert för mänsklig användning av FDA. Till skillnad från andra steroider kan stanozolol överleva leverens matsmältningsaktiviteter, om de tas in. Detta är anledningen till att det också säljs som en oral steroid tablett.

Stanozolol i kroppsbyggnad

Stanozolol är en av de steroider som oftast används i friidrott och i “skärande cykler” av kroppsbyggare. En skärningscykel är en period där steroider tas i cykler för att bygga fysik.
Det kan användas medicinskt för att behandla ärftligt angioödem och anemi. Stanozolol har också använts i USA för att behandla osteoporos och för att främja tillväxten hos stuntade barn. Den bästa användningen av Stanozolol är i kroppsbyggnad.

Hur stanozolol fungerar

Till skillnad från andra steroider som anadrol eller dianabol, som verkar genom icke-receptorer, binder stanozolol med androgenreceptorerna i celler för att verka på kroppen. Stanozolol har också en hög affinitet för bindning med sexhormonbindande globulin eller SHBG. Detta möjliggör en högre mängd stanozolol att förbli i blodomloppet och förbättra muskeltillväxten.

På grund av dess höga proteingenererande förmågor kan den användas för att bygga mager massa. Fast det ger hårda muskler, vilket ger illusionen av fettförlust, gör det faktiskt inte att användaren förlorar fett. På grund av mindre vattenretention har de utvecklade musklerna en hård kvalitetskvalitet.

Det har ingen östrogenaktivitet från sin sida, och konverterar inte heller till östrogen, eftersom det inte aromatiserar. Men detta är också anledningen till att stanozolol inte kan ge de dramatiska resultaten som steroider som dianabol kan.

Dosering och administrering av stanozolol som anabolisk steroid

Använd stanozolol exakt enligt din läkare anvisning. Om du inte förstår de rätta instruktionerna, fråga din läkare, sjuksköterska eller apotekspersonal för att förklara dem för dig.

Som en tablett tas den i allmänhet i 5 mg doser. För intramuskulära doser administreras vanligen 50 ml injektioner.

Ta stanozolol med ett fullt glas vatten. Stanozolol kan tas med eller utan mat. Det är viktigt att du tar stanozolol regelbundet för att få mest nytta.
Din läkare kanske vill ha blodprov eller andra medicinska utvärderingar under behandling med stanozolol för att övervaka framsteg och biverkningar.

Förvara stanozolol vid rumstemperatur bort från fukt, värme och direkt ljus.
Det måste också noteras att även om stanozolol är tillgängligt i oral form, rekommenderas det inte att använda det oralt. Detta beror på att det tar en vägtull på hälsan hos levern hos den person som intar det.

 

Steroids