Anabole steroider og stanozolol: hva er de

Vel, anabolske steroider og stanozolol er egentlig ikke to forskjellige ting. Stanozolol er den mest populære anabolske steroidmannen noensinne laget.

Et annet navn på stanozolol er winstrol. Utviklet av Winthrop Laboratories i 1962, har det blitt erklært trygt for menneskelig bruk av FDA. I motsetning til andre steroider kan stanozolol overleve leverenes fordøyelsesaktivitet, hvis den tas inn. Dette er grunnen til at det også selges som en oral steroid tablett.

Stanozolol i kroppsbygging

Stanozolol er en av de steroider som er mest brukt i friidrett og i “kutting sykluser” av kroppsbyggere. En skjære syklus er en periode hvor steroider blir tatt i sykluser for å bygge fysikk.
Det kan medisinsk brukes til å behandle arvelig angioødem og anemi. Stanozolol har også blitt brukt i USA til å behandle osteoporose og for å fremme vekst hos stunted barn. Den beste bruken av Stanozolol er i bodybuilding.

Hvordan stanozolol fungerer

I motsetning til andre steroider som anadrol eller dianabol, som virker gjennom ikke-reseptorer, binder stanozolol med androgenreseptorene til celler for å opptre på kroppen. Stanozolol har også en høy affinitet for binding med Sex Hormone Binding Globulin eller SHBG. Dette tillater at en høyere mengde stanozolol forblir i blodet og øker muskelveksten.
På grunn av sin høye proteingenererende evner, kan den brukes til å bygge mager masse. Selv om det gir harde muskler, som gir illusjonen av fett tap, gjør det faktisk ikke brukeren å miste fett. På grunn av mindre vannretensjon har musklene utviklet et hardt, kvalitetsutseende.
Det har ingen østrogen aktivitet fra sin side, og det konverterer heller ikke til østrogen, fordi det ikke aromatiserer. Men dette er også grunnen til at stanozolol ikke kan gi de dramatiske resultatene som steroider som dianabol kan.

Dosering og administrering av stanozolol som anabole steroid

Bruk stanozolol akkurat som beskrevet av legen din. Hvis du ikke forstår de riktige instruksjonene, spør legen din, sykepleier eller apotek for å forklare dem for deg.
Som en tablett, er den vanligvis tatt i 5mg doser. For intramuskulære doser administreres vanligvis 50 ml injeksjoner.
Ta stanozolol med et fullt glass vann. Stanozolol kan tas med eller uten mat. Det er viktig å ta stanozolol regelmessig for å få mest mulig nytte.
Legen din vil kanskje ha blodprøver eller andre medisinske evalueringer under behandling med stanozolol for å overvåke fremgang og bivirkninger.
Oppbevar stanozolol ved romtemperatur vekk fra fuktighet, varme og direkte lys.
Det må også bemerkes at selv om stanozolol er tilgjengelig i oral form, anbefales det ikke å innta det oralt. Dette skyldes at det tar en toll på helsen til leveren til personen som inntar den.

 

Steroids