Prostata sygdom symptomer og behandling

Identifikation prostata sygdomssymptomer tidligt kan forebygge mere alvorlige problemer. Dette indlæg handler om prostata sygdom, vil vi diskutere Prostata sygdom symptomer og behandling.

Prostata er en kirtel hos mænd. Det hjælper med at gøre sæd, den væske, der indeholder sædceller. Prostata omgiver røret, der bærer urin væk fra blæren og ud af kroppen.

En ung mands prostata er på størrelse med en valnød. Det langsomt vokser sig større med alderen. Hvis det bliver for stor, kan det give problemer. Dette er meget almindeligt efter alder 50. De ældre mænd får, jo mere sandsynligt er det at have prostata problemer.

De almindeligt prostata sygdomme

  • Prostatitis-betændelse, sædvanligvis forårsaget af bakterier.
  • Forstørret prostata, eller benign prostatahyperplasi-et almindeligt problem hos ældre mænd, som kan forårsage drible efter vandladning eller et behov for at gå ofte, især om natten.
  • Prostatacancer-prostatakræft er almindeligt blandt amerikanske mænd. Din chance for at få prostatakræft kan blive påvirket af din alder, menneskelige race, slægtshistorie og kost.

Symptomerne på prostata sygdomme

  • Prostatitis er midterste eller lænderygsmerter, hyppig vandladning, hastende, smerte eller brændende med vandladning, behov for at urinere natten, smerter eller ubehag i området mellem pungen og endetarmen.
  • Benign prostatahyperplasi. Benign prostatahyperplasi er hyppig vandladning, pludseligt behov for at urinere, svært ved at urinere, urininkontinens, urinering om natten, drible efter du er færdig med at urinere, en fornemmelse af, at din blære ikke er tømt helt, belaste urinere eller forsøge at tvinge urinen ud, smerte, mens din urinere, blod i urinen, en svag strøm af urin.
  • Prostatakræft normalt ingen symptomer. Men i senere stadier, irritation fra spredning af kræft kan forårsage: urininkontinens, blod i urinen, smerter omkring bækken området eller på steder, hvor kræften har spredt sig, impotens, anæmi, rygsmerter, knoglesmerter, frakturer, hævelse i benene.

Forebyggelse og behandling af symptomer på prostata sygdom

  • En kost lav i mættet fedt og høj i frugt og grøntsager sænker din risiko for forstørret prostata.
  • Prostata Kræftens årsager er faktisk stadig ukendte. Men, eksperter anbefaler at spise en sund kost med masser af frugt og grøntsager for at forhindre kræft.
  • For at forebygge og behandle prostatitis anbefaler eksperter god hygiejne, herunder at holde penis ren.

En mere vigtig måde at forebygge og behandle symptomerne på prostata sygdomme tager ProstaSure. Hvad er ProstaSure? Det er et naturligt supplement til at støtte prostata sundhed. De principielle ingredienser i ProstaSure er E-vitamin, Savpalme, kattens klo, vitamin B6, grøn te og brændenælde.

Der er ingen tilsat stoffer, fyldere, kemikalier, manipuleret stoffer, eller andre usikre blandinger i ProstaSure, der kan forringe din generelle velvære. Med den helt normale kvalitet, kan du føle dig tryg, når du bruger ligningen hele tiden.

 

Male Extra