Allt om prostatasjukdomar: symtom och behandling

Identifiera prostata sjukdomssymptom tidigt kan förhindra allvarligare problem. Detta inlägg handlar om prostatacancer sjukdom, kommer vi att diskutera symptom och behandling.

Prostata sjukdom symtom och behandling

Prostatan är en körtel hos män. Det bidrar till att göra sperma, den vätska som innehåller spermier. Prostatan omger röret som transporterar urin från blåsan och ut ur kroppen.

En ung mans prostata är ungefär lika stor som en valnöt. Den växer långsamt större med åldern. Om det blir för stor, kan det orsaka problem. Detta är mycket vanligt efter 50 års ålder De äldre män får, desto mer sannolikt är det att ha prostata problem.

De vanliga prostata sjukdomarna

  • Prostatit-inflammation, vanligen orsakad av bakterier.
  • Förstorad prostata, eller benign prostatahyperplasi-ett vanligt problem hos äldre män som kan orsaka dribblingar efter urinering eller ett behov av att gå ofta, särskilt på natten.
  • Prostatacancer-Prostatacancer är vanligt bland amerikanska män. Din chans att få prostatacancer kan påverkas av din ålder, mänskligheten, släkthistoria och diet.

Symtomen på prostata sjukdomar

  • Prostatit är mitten eller nedre ryggsmärtor, täta urinträngningar, brådska, smärta eller brännande med urinering, måste urinera på natten, smärta eller obehag i området mellan pungen och ändtarmen.
  • Benign prostatahyperplasi. Benign prostatahyperplasi är frekvent urinering, plötslig behov av att urinera, svårighet att börja urinera, urininkontinens, urinera på natten, dribblingar när du är klar urinera, en känsla av att blåsan inte har tömts helt, anstränga sig för att urinera eller försöker tvinga urinen ut, smärta medan urinera, blod i urinen, en svag ström av urin.
  • Prostatacancer vanligtvis inga symptom. Men i senare stadier, irritation från att sprida cancer kan orsaka: urininkontinens, blod i urinen, smärta runt bäckenområdet eller på platser där cancern har spridit sig, impotens, anemi, ryggvärk, skelettsmärta, frakturer, svullnad i benen.

Förebyggande och behandling av symtom på prostata sjukdom

  • En diet med låg halt av mättat fett och högt i frukt och grönsaker sänker risken för förstorad prostata.
  • Prostatacancer orsaker är faktiskt fortfarande okända. Emellertid, experter rekommenderar att äta en hälsosam kost med massor av frukt och grönsaker för att förhindra cancer.
  • För att förebygga och behandla prostatit, experter rekommenderar god hygien, inklusive att hålla penis ren.

Ett viktigare sätt att förebygga och behandla symptomen på prostata sjukdomar tar ProstaSure. Vad är ProstaSure? Det är ett naturligt komplement till stöd för prostata hälsa. Principen ingredienser i ProstaSure är E-vitamin, Saw Palmetto, kattens klo, vitamin B6, grönt te och nässlor.

Det finns inga extra ämnen, fyllmedel, kemikalier, konstruerade ämnen, eller andra osäkra blandningar i ProstaSure som kan försämra ditt allmänna välbefinnande. Med den helt normala kvaliteten kan du känna dig trygg när du använder ekvationen hela tiden.

 

Male Extra