Prostaataandoeningen: symptomen en behandeling

Het identificeren van prostaatkanker symptomen van de ziekte kan vroeg meer ernstige problemen te voorkomen. Dit bericht gaat over prostaataandoeningen, zullen we de symptomen en de behandeling te bespreken.

De prostaat is een klier bij mannen. Het helpt om sperma, de vloeistof die zaadcellen bevat. De prostaat omringt de buis die de urine vanaf de blaas en uit het lichaam draagt.

Een jonge man prostaat is ongeveer de grootte van een walnoot. Het groeit langzaam groter met de leeftijd. Als het te groot wordt, kan dit problemen veroorzaken. Dit is heel gebruikelijk na de leeftijd van 50. De oudere mannen, hoe meer kans dat ze prostaat problemen hebben.

De gemeenschappelijke prostaat ziekten

  • Prostatitis-ontsteking, meestal veroorzaakt door bacteriën.
  • Vergrote prostaat, of goedaardige prostaathyperplasie-een veelvoorkomend probleem bij oudere mannen die kunnen leiden tot dribbelen na het plassen of een noodzaak om vaak te gaan, vooral ‘s nachts.
  • Prostaatkanker-Prostaatkanker komt vaak voor bij Amerikaanse mannen. Uw kans op het krijgen van prostaatkanker kan worden beïnvloed door uw leeftijd, menselijke ras, familiegeschiedenis en dieet.

De symptomen van prostaat ziekten

Prostatitis. Prostatitis is midden-of onderrugpijn, frequent urineren, urgentie, pijn of verbranding met urineren, moet ‘s nachts plassen, pijn of ongemak in het gebied tussen het scrotum en het rectum.

  • Goedaardige prostaathyperplasie. Benigne prostaathyperplasie is frequent urineren, plotselinge behoefte om te plassen, moeilijkheden beginnen te plassen, urine-incontinentie, urineren ‘s nachts, dribbelen nadat je klaar bent met urineren, een gevoel dat je blaas niet volledig geleegd, persen om urineren of proberen om de urine uit te forceren, pijn terwijl je urineren, bloed in de urine, een zwakke urinestroom.
  • Prostaatkanker. Prostaatkanker meestal geen symptomen. Maar in latere stadia kan irritatie van het verspreiden van kanker veroorzaken: urine-incontinentie, bloed in de urine, pijn rond het bekkengebied of op locaties waar de kanker zich heeft verspreid, impotentie, bloedarmoede, rugpijn, botpijn, fracturen, zwelling in de benen.

Preventie en behandeling van symptomen van prostaat aandoeningen

  • Een dieet met weinig verzadigd vet en hoog in fruit en groenten verlaagt uw risico op vergrote prostaat.
  • De oorzaken van prostaatkanker zijn eigenlijk nog onbekend. Echter, experts raden het eten van een gezond dieet met veel fruit en groenten om te voorkomen dat de kanker.
  • Om prostatitis te voorkomen en te behandelen bevelen experts een goede hygiëne aan, inclusief het schoon houden van de penis.

Een belangrijker manier om de symptomen van prostaat ziekten te voorkomen en te behandelen, is het gebruik van ProstaSure. Wat is ProstaSure? Het is een natuurlijk supplement ter ondersteuning van de gezondheid van de prostaat. De belangrijkste ingrediënten in ProstaSure zijn vitamine E, Saw Palmetto, cat’s Claw, vitamine B6, groene thee en brandnetel.

Er zijn geen toegevoegde stoffen, vulstoffen, chemicaliën, gemanipuleerde substanties of andere onveilige mengsels in de ProstaSure die uw algemene welzijn kunnen verslechteren. Met de all-Normal kwaliteit, u zich veilig voelen wanneer gebruik van de vergelijking de hele tijd.

 

Male Extra