Alkohol og mandlig fertilitet

Lejlighedsvis alkohol drikke kan være en behagelig måde at slappe af og de-stress, men i store mængder det rent faktisk kan true mandlige fertilitet.

For mange af os, alkohol er synonymt med afslapning – det ofte spiller en central rolle i vores sociale aktiviteter, og det er ofte brugt til at hjælpe os med at geare ned efter arbejde. Men mens lejlighedsvis drikke kan være en behagelig måde at slappe af og de-stress, i store mængder det rent faktisk kan true en mands seksuelle præstationer og hans chancer for faderskab.

I virkeligheden kunne drikke bare fem enheder af alkohol hver uge reducere kvaliteten af ​​en mands sæd. Og jo mere alkohol indtages, jo svagere kvaliteten af ​​sæd. Mænd af en fødedygtige alder skal rådes til at styre uden om sædvanlige drikke.

Hvordan påvirker alkohol mandlig fertilitet

Alkohol kan være yderst skadeligt for det mandlige reproduktive system. Det er giftigt for testiklerne og påvirker de alle vigtige celler, der er involveret i at gøre sperm og producerer det mandlige hormon testosteron. Det synes også at påvirke hormonproduktion på niveau med hypothalamus og hypofysen i hjernen.

Så ikke alene har alkohol en skadelig virkning på testiklerne selv, det forstyrrer også den delikate balance af hormoner, der er nødvendige for normal, sund sædproduktion.

Alkohol og mandlig fertilitet

En nylig stor dansk undersøgelse af 1221 raske unge mænd i alderen 18-28 viste, at selv beskedne drikkevaner-så lidt som 5 drikkevarer om ugen-kan have en negativ indflydelse på mængden af produceret sperm, koncentrationen af sædceller pr. milliliter sæd, og morfologi af sædceller (et mål for, hvor godt dannet sperm er).

Afhængigt af hvor meget en mand drikker, og hvor ofte de drikker, er svaret ja, alkohol brug kan påvirke mandlig frugtbarhed.  Jo mere alkohol en person drikker regelmæssigt, jo mere alvorlige virkninger på sædkvalitet. Den samme undersøgelse viste, at den mest signifikante svækkelse i sædkvalitet blev fundet i mænd, der regelmæssigt drak mere end 25 drikkevarer om ugen.

I betragtning af den høje alkoholforbrug blandt mænd, nogle mennesker kan undre sig over, hvordan alkohol kan påvirke mænd, og selv om alkohol påvirker mænd, når de forsøger at blive gravid. Undersøgelser viser, at blandt mænd med lav til moderat alkohol brug, op til to drikkevarer pr. dag for en mand. Alkoholforbruget har ingen indvirkning på deres fertilitet eller hormoner. Men, alkohol brug, der overstiger denne tæller, også kendt som tung alkohol brug, kan påvirke mandlig fertilitet.

Alkohol og testosteron

At drikke for meget over en lang periode kan også påvirke din testosteron produktion. Overdreven alkoholforbrug har vist sig at drastisk reducere testosteron produktion og endda krympe testiklerne, hvor testosteron er produceret i mænd.

Fordi testosteron er direkte involveret i næsten alle dele af den mandlige reproduktive proces, reduktionen i testosteron forårsaget af alkohol kan forårsage en række yderligere effekter, herunder nedsat fertilitet og impotens, eller manglende evne til at få en erektion.

Nogle undersøgelser har vist en alvorlig reduktion i testosteronniveauer for dage efter selv en enkelt dosis af alkohol. Dette er delvist fordi alkohol øger kroppens evne til at fjerne testosteron fra blodet, og delvist fordi alkohol øger også kroppens naturlige evne til at konvertere testosteron til østrogen.Dette fald i testosteron og stigning i østrogen kan føre til erektil dysfunktion og endda testikel svind.

Hvordan man behandler barnløshed i mennesket

Selv hvis du har drukket regelmæssigt, kan virkningerne af alkohol på sædkvalitet og mandlig frugtbarhed vendes, hvis en mand holder op med at drikke. I en undersøgelse, efter en mandlig deltager holdt op med at drikke, en alvorlig forbedring i hans sædkvalitet og sædtal blev set på bare tre måneder.

Hvis du oplever barnløshed, en mandlig fertilitets specialist kan hjælpe dig med at få en bedre forståelse af virkningen livsstilsfaktorer har på sædkvalitet. Du kan bede om en anbefaling fra betroede fertilitet læger eller ved hjælp af supplement til mandlig fertilitet.

Ud over at stoppe alkoholforbrug, du også nødt til at overveje at tage Semenax for at øge din seksuelle præstationer og frugtbarhed uden bivirkninger. Dette er en urte supplement til at øge den mandlige frugtbarhed, som giver dig hurtige resultater.

Semenax fordele:

  • Øg din sædmængde.
  • Forbedre kvaliteten af din sæd.
  • Forbedre din fertilitet.
  • Forlænm dine orgasmer.
  • Få bedre kontrol over dine orgasmer.

Semenax er din gå til produkt, hvis du ønsker at forbedre din samlede sædkvalitet og øge lydstyrken. Det øger dine chancer for at gøre din kone gravid.

Hvis du ønsker at forbedre deres sperm volumen og give dig klimaks længere, så prøv at bruge Semenax i dag. Du kan læse flere oplysninger om denne Semenax ved at klikke på banneret nedenfor.

Semenax