Alcoolul și fertilitatea masculină

Alcoolul poate afecta fertilitatea masculină – băutură ocazional alcool poate fi o modalitate plăcută de a relaxa și de stres, dar în cantități mari poate amenința de fapt, fertilitatea masculină.

Pentru mulți dintre noi, alcoolul este sinonim cu relaxare – joacă adesea un rol central în activitățile noastre sociale și este frecvent folosit pentru a ne ajuta vânt în jos, după locul de muncă. Dar, în timp ce bea ocazional poate fi o modalitate plăcută de a relaxa și de stres, în cantități mari poate amenința de fapt, performanța sexuală unui om și șansele sale de paternitate.

De fapt, bea doar cinci unități de alcool în fiecare săptămână ar putea reduce calitatea spermei unui om. Și mai mult alcool consumat, cei mai slabi calitatea spermei. Bărbații cu o vârstă reproductivă ar trebui să fie sfătuiți să orienteze clar de băut obișnuită.

afectează alcoolul fertilitatea masculină

Alcoolul poate fi extrem de dăunător pentru sistemul reproductiv masculin. Este toxic pentru testicule și afectează toate celulele importante care sunt implicate în a face spermă și producătoare de testosteron hormon masculin. De asemenea, pare să afecteze producția de hormoni la nivelul hipotalamusului și glanda pituitara din creier.

Deci, nu numai că alcoolul are un efect negativ asupra testiculelor ei înșiși, de asemenea, supără echilibrul delicat al hormonilor necesari pentru producția normală, sănătoasă de spermă.

Alcoolul și fertilitatea masculină

În funcție de cât de mult un om bea și cât de des beau, răspunsul este Da, consumul de alcool poate afecta fertilitatea masculină.  Mai mult alcool o persoană băuturi în mod regulat, cu atât mai grave efectele asupra calității spermei. Același studiu a arătat că cea mai semnificativă afectare a calității spermei a fost găsită la bărbații care au băut în mod regulat mai mult de 25 de băuturi pe săptămână.

Având în vederea rata ridicată de consumul de alcool în rândul bărbaților, unii oameni pot întreba despre modul în care alcoolul poate afecta bărbații, și chiar dacă alcoolul afectează bărbații atunci când încearcă să rămâneți gravidă. Studiile arată că în rândul bărbaților cu alcool scăzut până la moderat de utilizare, până la două băuturi pe zi pentru un om. Consumul de alcool nu are un impact asupra fertilității lor sau hormoni. Cu toate acestea, consumul de alcool care depășește acest conta, de asemenea, cunoscut sub numele de consumul de alcool grele, poate afecta fertilitatea masculină.

Alcool și testosteron

Băut prea mult pe o perioadă lungă de timp, de asemenea, poate afecta productia de testosteron. Consumul excesiv de alcool a fost demonstrat pentru a reduce drastic productia de testosteron și chiar micșora testiculele, în cazul în care Testosteronul este produs la barbati.

Deoarece testosteronul este direct implicat în aproape toate părțile procesului de reproducere masculin, reducerea testosteronului cauzat de alcool poate provoca o serie de efecte suplimentare, inclusiv reducerea fertilității și impotență, sau incapacitatea de a obține o erectie.

Unele studii au arătat o reducere gravă a nivelului de testosteron pentru zile după chiar o singură doză de alcool. Acest lucru este parțial, deoarece alcoolul crește capacitatea organismului de a elimina testosteronul din sânge, și parțial, deoarece alcoolul crește, de asemenea, capacitatea organismului natural de a converti testosteron în estrogen.

Această scădere a testosteronului și creșterea estrogenului poate duce la disfuncție erectilă și chiar contracție testiculară.

Chiar dacă ați fost băut în mod regulat, efectele alcoolului asupra calității spermei și fertilitatea masculină poate fi inversată în cazul în care un om se oprește din băut. Într-un studiu, după ce un participant de sex masculin a încetat să mai bea, o îmbunătățire serioasă a calității spermei și numărul de spermatozoizi a fost văzut în doar trei luni.

Dacă vă confruntați cu infertilitate, un specialist de fertilitate de sex masculin vă poate ajuta să obțineți o mai bună înțelegere a factorilor de stil de viață impact au asupra calității spermei. Puteți cere o recomandare de la medici de fertilitate de încredere sau folosind suplimentul pentru fertilitatea masculină.

În plus față de oprirea consumului de alcool, de asemenea, trebuie să ia în considerare luarea Semenax în scopul de a crește performanța sexuală și fertilitatea fără efecte secundare. Acesta este un supliment pe bază de plante pentru creșterea fertilității masculine, care vă oferă rezultate rapide.

Beneficiile Semenax:

  • Creșteți volumul materialului seminal.
  • Îmbunătățiți calitatea materialului seminal.
  • Îmbunătățiți fertilitatea.
  • Prelungi orgasmele.
  • Obțineți un control mai bun asupra orgasmelor.

Semenax este du-te la produs, dacă doriți să vă îmbunătățiți calitatea generală a materialului seminal și de a crește volumul. Îți mărește șansele de a-ți face soția însărcinată.

Dacă doriți să îmbunătățească volumul lor de spermă și vă va oferi punctul culminant mai mult, încercați să utilizați Semenax astăzi. Puteți citi mai multe informații despre acest Semenax făcând clic pe banner-ul de mai jos.

Semenax