Alcohol en vruchtbaarheid van de man zijn aartsvijanden

Kan alcohol invloed mannelijke vruchtbaarheid? Af en toe alcohol drinken kan een aangename manier om te ontspannen en ontstressen, maar in grote hoeveelheden kan het daadwerkelijk een bedreiging vormen voor de mannelijke vruchtbaarheid.

Voor velen van ons, alcohol is synoniem met ontspannende – speelt vaak een centrale rol in onze sociale activiteiten en het wordt vaak gebruikt om ons te helpen de wind naar beneden na het werk. Maar terwijl de af en toe een drankje kan een aangename manier om te ontspannen en ontstressen, in grote hoeveelheden het eigenlijk een man seksuele prestaties en zijn kansen op het vaderschap kunnen bedreigen zijn.

In feite is het drinken van slechts vijf eenheden alcohol per week zou de kwaliteit van het sperma van een man te verminderen. En hoe meer alcohol geconsumeerd, hoe zwakker de kwaliteit van het sperma. Mannen van een vruchtbare leeftijd moet worden geadviseerd duidelijk van de gewone drinken om te sturen.

Hoe beïnvloedt alcohol de mannelijke vruchtbaarheid

Alcohol kan zeer schadelijk zijn voor het mannelijke voortplantingssysteem. Het is giftig voor de testikels en beïnvloedt de allerbelangrijkste cellen die betrokken zijn bij het maken van sperma en het produceren van het mannelijke hormoon testosteron. Het lijkt ook invloed op de hormoonproductie op het niveau van de hypothalamus en hypofyse in de hersenen.

Dus niet alleen alcohol heeft een nadelig effect op de testikels zelf, het verstoort ook de delicate evenwicht van hormonen die nodig zijn voor normale, gezonde sperma productie.

Alcohol en mannelijke vruchtbaarheid

Afhankelijk van hoeveel een man drinkt en hoe vaak ze drinken, is het antwoord ja, alcoholgebruik kan invloed hebben op de mannelijke vruchtbaarheid.  Hoe meer alcohol een persoon regelmatig drinkt, hoe ernstiger de effecten op de kwaliteit van het sperma. Dezelfde studie toonde aan dat de meest significante stoornis in de kwaliteit van het sperma werd gevonden bij mannen die regelmatig meer dan 25 drankjes per week dronken.

Gezien de hoge mate van alcoholgebruik onder mannen, sommige mensen zich afvragen hoe alcohol kan invloed hebben op mannen, en zelfs als alcohol van invloed op mannen wanneer het proberen om zwanger te raken. Studies tonen aan dat onder mannen met lage tot matige alcoholgebruik, maximaal twee drankjes per dag voor een man. Het alcoholgebruik heeft geen invloed op hun vruchtbaarheid of hormonen. Echter, alcoholgebruik dat deze telling overschrijdt, ook bekend als zware alcoholgebruik, kan invloed hebben op de mannelijke vruchtbaarheid.

Alcohol en testosteron

Te veel drinken over een lange periode van tijd kan ook invloed hebben op uw testosteron productie. Overmatig alcoholgebruik is aangetoond dat het drastisch verminderen van testosteron productie en zelfs krimpen de testikels, waar testosteron wordt geproduceerd bij mannen.

Omdat testosteron is rechtstreeks betrokken bij bijna alle delen van het mannelijke voortplantings proces, de vermindering van testosteron veroorzaakt door alcohol kan leiden tot een scala aan extra effecten, met inbegrip van verminderde vruchtbaarheid en impotentie, of het onvermogen om een erectie te krijgen.

Sommige studies hebben aangetoond een ernstige vermindering van de testosteron niveaus voor dagen na zelfs een enkele dosis van alcohol. Dit is deels omdat alcohol verhoogt het vermogen van het lichaam om te elimineren van testosteron uit het bloed, en deels omdat alcohol verhoogt ook het natuurlijke vermogen van het lichaam om te zetten van testosteron in oestrogeen.

Deze afname van testosteron en toename van oestrogeen kan leiden tot erectiestoornissen en zelfs testiculaire krimp.

Hoe onvruchtbaarheid te behandelen bij de mens

Zelfs als je regelmatig drinkt, kunnen de effecten van alcohol op de kwaliteit van het sperma en de mannelijke vruchtbaarheid worden omgekeerd als een man stopt met drinken. In een studie, nadat een mannelijke deelnemer gestopt met drinken, een ernstige verbetering van zijn sperma kwaliteit en sperma telling werd gezien in slechts drie maanden.

Als u onvruchtbaarheid ervaart, een mannelijke vruchtbaarheids specialist kan u helpen een beter inzicht te krijgen in de invloed van leefstijlfactoren op de kwaliteit van het sperma. U vragen om een aanbeveling van vertrouwde vruchtbaarheids artsen of met behulp van het supplement voor mannelijke vruchtbaarheid.

Naast het stoppen met alcoholgebruik, moet u ook overwegen om Semenax te nemen om uw seksuele prestaties en vruchtbaarheid met geen bijwerkingen te verhogen. Dit is een kruidensupplement voor het verhogen van de mannelijke vruchtbaarheid die u snelle resultaten geeft.

Semenax voordelen:

  • Verhoog uw sperma volume.
  • Verbeter de kwaliteit van uw sperma.
  • Verbeter uw vruchtbaarheid.
  • Verleng je orgasmes.
  • Krijg betere controle over je orgasmes.

Semenax is uw Go to product als u wilt uw algehele sperma kwaliteit te verbeteren en het volume te verhogen. Het verhoogt uw kansen om uw vrouw zwanger te maken.

Als u wilt hun sperma volume te verbeteren en geven u climax langer, probeer te gebruiken Semenax vandaag. U meer informatie over deze Semenax lezen door op de onderstaande banner te klikken.

Semenax