Tünetei az alacsony libidó a férfi

Néhányan úgy gondolják, alacsony liido nem történik a férfiak, de ez egyáltalán nem, akkor is gyakori. Keresse meg a tünetek a férfi alacsony libidó ebben a cikkben.

Alacsony libidó csökkent érdeklődés a szexuális aktivitást

Ez a közös, hogy elveszíti a szexuális érdeklődését időről időre, és a libidó szintje változik az életben. De ha az alacsony libidó jelentkezik hosszú ideig, ez egy komoly probléma, és jelzi a mögöttes egészségügyi feltételek.

Tünetei az alacsony libidó a férfi

A fő tünet az alacsony nemi vágy hiánya érdeklődés és a szexuális vágy. Ez azt jelenti, hogy úgy gondolja, a szexről ritkábban, kevésbé reagálnak a szexuális stimulálás és kap kevesebb örömet a szex.

Nincs normális szinten a libidó, tünetei az alacsony Libido nagyon függ az egyén. Ha kevésbé érdekli a szex, mint a normál, vagy ha a hiánya a szexuális vágy is nyugtalanítja, akkor jobb, ha beszélni orvosával.

Okai az alacsony libidó a férfi

  • A szervezet reagál a stresszre felszabadításával adrenalin és a kortizol. A krónikus stressz, különösen, zavarhatja a szervezet hormon szintjét, és az eredmény egy alacsony libidó.
  • alacsony önbecsülését. Nehéz érezni szexi, ha önbizalom le, vagy ha van egy egészségtelen testkép. Valaki, aki úgy érzi, nem vonzó a kevésbé valószínű, hogy szeretne részt venni a szexet. Félelmek elutasítás is jöhet a játék.
  • alkohol-vagy kábítószer-használat. Míg egy kis alkohol segíthet az alacsonyabb gátlások, túl sokat károsíthatja az idegrendszer és a vezető fáradtság, ami megnehezíti, hogy lesz felkeltette. Más gyógyszerek is csökkentheti a nemi meghajtó is. Például, a marihuána elnyomja az agyalapi mirigy, amely szabályozza a tesztoszteron termelését.
  • alváshiány. Egy jó éjszakai pihenés nehéz lehet, hogy jöjjön az, de meg kell aludni tartani egy éles elme, az egészséges test, és az aktív libidó. Ha már kimerültek, akkor inkább felzárkózni az alvást. Fizikailag, az alváshiány is emelheti kortizol szintje, ami szintén vezet az alacsony libidó.
  • Gyógyszeres kezelés. Egyes gyógyszerek kezelésére használt depresszió, a magas vérnyomás, és más közös betegségek hatással lehet a libidót, vagy okozhat szexuális diszfunkció.

Hogyan lehet leküzdeni az alacsony libidó tünetei

Tudod lépéseket, hogy növeljék a libidó saját. A következő megvan a lehetőség, hogy növelje a libidót:

  • Élet egészségesebb életmódra.
  • Kap elég aludni.
  • Gyakorló stresszkezelés.
  • Egészségesebb diétát eszel.

És ne felejtsd el hozzáadni a megfelelő kiegészítést a napi étrendet. Különböző vitaminok és ásványi anyagok szükségesek, hogy növeljék a libidót, de lehet, hogy nem tudja beszerezni őket könnyen a napi élelmiszerek, ezért van szükség, hogy bevonják a kiegészítést.

FertilityBlend által Daily Wellness Company egy kiegészítés, amely gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, ezek nagyon előnyös a reproduktív egészség, valamint a szexuális egészségre.

Reproduktív rendszer és a szexuális rendszer az emberi vannak összekötve. Ha bizonyos kiegészítés javíthatja a reproduktív egészség, akkor ez biztosan is javítja a szexuális egészség ugyanabban az időben. Így Megtermékenyityblend segít leküzdeni az alacsony libidó tünetei.

Erőteljes összetevők Fertility Blend a férfiak közé tartozik az L-karnitin, a ferulic-sav, a cink és a B-vitaminok (B6, B12, és folsav), C és E vitaminok, zöld tea, és a szelén. Ezek mind természetes és biztonságos az Ön számára fogyasztani.

 

Fertility Blend