A tünetek az alacsony libidó a férfi és miért fordul elő?

Néhányan úgy gondolják, alacsony liido nem történik a férfiak, de ez egyáltalán nem, akkor is gyakori. Keresse meg a tünetek a férfi alacsony libidó ebben a cikkben.

Alacsony libidó csökkent érdeklődés a szexuális aktivitást.

Ez a közös, hogy elveszíti a szexuális érdeklődését időről időre, és a libidó szintje változik az életben. De ha az alacsony libidó jelentkezik hosszú ideig, ez egy komoly probléma, és jelzi a mögöttes egészségügyi feltételek.

Férfi alacsony libidó tüneteket.

A fő tünet az alacsony nemi vágy hiánya érdeklődés és a szexuális vágy. Ez azt jelenti, hogy úgy gondolja, a szexről ritkábban, kevésbé reagálnak a szexuális stimulálás és kap kevesebb örömet a szex.

Mivel nincs „normális” szexuális vágy, a tünetek nagyon függ az egyén. Ha kevésbé érdekli a szex, mint a normál, vagy ha a hiánya, a szexuális vágy nyugtalanítja, forduljon orvoshoz.

Lehetséges oka az alacsony libidó hím.    

  1. Feszültség. A szervezet reagál a stresszre felszabadító adrenalin és kortizol. A krónikus stressz, különösen, zavarhatja a szervezet hormon szintje, és az eredmény egy alacsony libidó.
  2. Kevés önbizalom. Nehéz érzi, szexi, amikor az önbizalom le, vagy ha van egy egészségtelen testkép. Valaki, aki úgy érzi, nem vonzó, kevésbé valószínű, hogy szeretne szexuális kapcsolatot. Félelmek elutasítás is jönnek játszani.
  3. Alcohol or drug use. While a little alcohol can help lower inhibitions, too much can impair your nervous system and lead to fatigue — making it difficult to become aroused. Other drugs can decrease your sex drive as well. For example, marijuana suppresses the pituitary gland, which regulates the production of testosterone.
  4. Lack of sleep. A good night’s rest might be hard to come by, but you need sleep to keep a sharp mind, a healthy body, and an active libido. When you’re exhausted, you’d rather catch up on sleep. Physically, a lack of sleep can elevate cortisol levels, which also leads to low libido.
  5. Medication. Some medications used to treat depression, high blood pressure, and other common illnesses can affect libido or cause sexual dysfunction.

How to boost male libido by yourself?

You can take steps to boost your libido on your own. The following have the potential to increase your libido:

  • Living a healthier lifestyle.
  • Getting enough sleep.
  • Practicing stress management.
  • Eating a healthier diet.

And do not forget to add the right supplement to your daily diet.

Various vitamins and minerals are required to boost libido, but you may not be able to obtain them easily from your daily foods, that’s why you need to involve a supplement.

FertilityBlend for Men by Daily Wellness Company is a supplement that’s rich in vitamins and minerals, they are very beneficial for reproductive health as well as sexual health.

Reproductive system and sexual system in human are interconnected. If certain supplement can improve your reproductive health, then this will surely also improve your sexual health at the same time. And that’s exactly what FertilityBlend for Men does.

Powerful ingredients in FertilityBlend for Men include L-carnitine, ferulic acid, zinc and B vitamins (B6, B12, and folate), vitamins C and E, green tea, and selenium. They are all natural and safe for you to consume.

Fertility Blend
A tünetek az alacsony libidó a férfi és miért fordul elő?