A titkok hogyan merev marad órákig

Gondolsz hogyan merev marad órán át, miközben a szex partner az ágyban? Nos, ez egy gyakori kérdés, amely sok embert megkérdezni magukat.

A következő kérdés az lesz: Van-e lehetőség, hogy erősítse a pénisz jobb és hosszabb szexet? A válasz természetesen igen, nagyon is lehetséges.

Attól függően, hogy az egyedi genetikai felépítése, a pénisz alkotja bárhol 30-60% úgynevezett simaizomszövetekre. És csakúgy, mint más típusú izomszövet nőhet (vagy csökken), attól függően, hogyan használja azt.

Hogyan merev marad, és órákig kap kielégítő szexuális.

A gyenge erekció képes elpusztítani egy kapcsolat vagy bonyolítja, hogy ha ez egy ismétlődő esemény. A felesége azt feltételezik, hogy nem találja vonzónak többé. A gyenge erekció lenne itt hagyni a frusztrált és dühös. És mind a ketten éppen csak elkezd egyre bosszús egymással ok nélkül.

De van egy boldog út körül ezt, és győződjön meg róla, hogy a merevedés, és tartsa meg sokáig. Itt vannak a titkot, hogyan lehet merev marad tartás:

  • Beszéljen a fantáziád. Elvonja magát a kis fej, és használja a nagy fej az ágyban. Elkényezteti a piszkos beszélni és a fantázia segítségével reignite az öröm a szex mind a ketten.
  • Don’t concentrate on your little head. Instead, just focus on satisfying and pleasuring your partner. When you spend too much time pondering over over how erect you are, you’d kill the fun which will in turn kill your erection.
  • Breathe. Breathe deeply in the mornings. It helps increase the oxygen in your blood flow and also calm you down when you’re stressed.
  • Work out and look sexy. Better yet, start working out. A good cardio workout makes you feel fit and healthy, and it greatly improves your flexibility and blood circulation. When you look good, you’d feel alive down there. And the increased blood circulation would ensure that your boneless buddy would be upright and hard for a long time.
  • Don’t masturbate too often. Masturbation can be good to control the problem of premature ejaculation, but it’s not good if you want to keep it hard for a long time.
  • Avoid sex for a month. If nothing else works for you, this definitely should. Take sex out of the calendar for an entire month, and that includes even seeing each other naked. But woo each other and arouse each other by going out often.

Grind at parties, kiss in public and pet each other when you feel horny. By restricting sex for a while, you can bring the arousal and curiosity back into bed. And that will definitely help you keep an erection up for as long as you have to perform.

Consider to use VigRXOil and VigRXPlus.

VigRXOil is a product which helps men to get a harder and more pronounced erection. This product contains natural oils which enable it to perform its function. It is quite beneficial to men because it enhances sexual performance in terms of size, length, and longevity of the whole process.

It is very easy to use VigRXOil, all you have to do is apply a few drops of this product on your pennies a few minutes before intercourse, rub gently until it is fully absorbed in you male member and you will be ready to perform within no time.

Using VigRXOil alone, however, is not enough. You also need a special supplement to work from within your body. And the right supplement to go together with VigRXOil is certainly VighRXPlus that comes in pill form.

VigRXPlus tartják az egyik legjobb teljesen természetes férfi fokozó szerek a piacon. Néhányan talán még azt mondják, hogy a piacvezető. Olyan hatása, hogy hasonlóak a vényköteles gyógyszerek merevedési zavar, és még ennél is tovább megy.

VigRXPlus Klinikailag bizonyított, hogy segítse a férfiakat, hogy nagyobb, keményebb erekciót, és drámaian növeljék a férfi nemi vágy.

Egy teljesen természetes formula, VigRXPlus az eredménye több mint 10 éves kutatás a szexuális teljesítményt. És, hogy képlet fokozni bioperine – származéka bors -, amely növeli összetevő abszorpciós akár 30%!

Milyen gyakran kell szedni VigRXPlus? Javasoljuk két tabletta naponta, egyszer kell bevenni reggel és este megint, étkezés közben.

A kombináció VigRXOil és VigRXPlus kapsz méret, a teljesítmény és az elégedettség a hálószobában.

VigRX Plus