A progeszteron, hogy segítsen a menopauza és a súlygyarapodás

A súlygyarapodás a menopauza nagyon gyakori. Szerencsére van progeszteron a nőknek, akik tapasztal a menopauza és a súlygyarapodás.

Miért nő hízik a menopauza?

Miért a nők képesek jelentős súlyt a menopauza? A tudományos válasz lesz nagyon hosszú.

Azt azonban röviden mondani, hogy honnan pubertás ig menopauzát, a nők inkább a zsír tárolására a saját csípő és a comb, mint a bőr alatti zsír.

Azonban a menopauza idején, az alacsony ösztrogén szint elősegíti a zsír lerakódását a has területén a zsigeri zsír, ami kapcsolódik a nem csak a súlygyarapodás vagy elhízás, de akár más egészségügyi problémák, mint például az inzulinrezisztencia, 2-es típusú cukorbetegség és a szívbetegség.

A progeszteron mint a kezelés a menopauza és a súlygyarapodás.

A progeszteron lehet használni a menopauzás tünetek közé tartozik a súlygyarapodás.

Menopauza idején, a legtöbb nő tapasztalata hormonális egyensúlytalanság. Az ösztrogén és progeszteron szint csökkenése jelentősen, ami bizonyos egészségügyi problémák, beleértve a súlygyarapodás.

Figyelembe ösztrogén tablettát, azonban nem ajánlott, mert ez inkább okozhat komolyabb hormonális egyensúlytalanság a menopauzális nők. A legjobb választás van-hoz használ progeszteron krém.

Miért progeszteron krém? Ez azért van, mert a progeszteron optimálisan szállítják a szervezetben alkalmazva a bőrön keresztül, szemben a szájon át beadása.

Hogyan lehet visszaállítani a hormon egyensúly Proferia

Proferia a progeszteron krém, amelyek segítségével visszaállítani a hormon egyensúlyát.

Proferia tartalmaz egy erősen oldódó vad Yam kivonat, mint a bázis a magas abszorpciós ráta, valamint a 500 mg USP progeszteron unciánként. Nem tartalmaz kőolaj, lanolin, vagy más állati eredetű összetevőket.

Proferia mind a vegetáriánus és vegán. A krém nem tartalmaz állati eredetű termékek, és nem tesztelték állatokon. Proferia csak akkor ajánlott helyileg alkalmazható, és nem fogyasztanak szájon át.

Alkalmazza Proferia krémet vékony bőrfelületeken, például a nyakát, mellét, belül a karok, stb A legjobb eredmény alkalmazni Proferia naponta egyszer, vagy utasítása szerint az egészségügyi szolgáltató.

Proferia