A lényeges funkcióját progeszteron női élet

A progeszteron serkenti és szabályozza a test különböző funkcióit, mint például az ovuláció, és fontos szerepet játszik a terhesség fenntartásához.

Ez a hormon termelődik és szabadul fel a petefészkek és a mellékvesék. Azt is használják ösztrogénnel kombinációban részeként hormonpótló terápia, hogy segítsen szabályozni az ösztrogén mennyisége megy be a szervezetbe.

A kutatások kimutatták, hogy ha az ösztrogén nélkül adott progeszteron, van egy megnövekedett kockázata a méh és mellrák.

A progeszteron függvény

A funkciók a progeszteron nem szabad alábecsülni, ez szükséges minden nő élni az egészséges életet, fenntartani a hormon egyensúlyát, és megakadályozzák a mell-vagy reproduktív daganatok kockázatát. A normától való jelentős eltérés számos kellemetlen tünetet eredményezhet, melyet a gyors ösztrogén dominancia okoz.

Néhány ezek a tünetek, sajnos, még nehéz megmondani a szokásos fáradtság és a stressz, hogy jelen vannak a mindennapi életünkben. Sok a tünetek nagyon gyakoriak, hogy a nők úgy érzik, menopauza idején.

Fáradtság, irritáció, szorongás, súlygyarapodás, puffadás, depresszió, fejfájás csak néhány a kérdések a nők foglalkoznak, amikor a progeszteron szint csökkenése, nem beszélve a súlyosabb problémák, mint egy időszak hiánya, a testi zavarok, és még a rák.

A nők az alacsony progeszteron gyakran írják alá a progeszteron kezelés, valamint figyelembe néhány progeszteron tablettát, vagy/és progeszteron olaj vegyületek.

Tünetei az alacsony progeszteron

A progeszteron fontos az egész életedben, de ez különösen fontos során a fogamzóképes évek. Ha nincs elég progeszteron, akkor küzd esni terhes, és van egy probléma marad terhes.

A nők, akik nem terhes, alacsony progeszteron okozhat kóros vérzés. Mindazonáltal, vegye figyelembe, hogy a szabálytalan időszakok is jelezheti rosszul működő petefészkek, valamint az alacsony progeszteron. Íme néhány tünet az alacsony progeszteron nem terhes nők:

  • Alacsony szex libidó.
  • Szorongás vagy depresszió.
  • Fejfájás vagy migrén.
  • Szabálytalan menstruációs ciklus.

Ha bármilyen ilyen tünetek alacsony progeszteron, keresse fel orvosát a hormon tesztet.

Hogyan gyógyítja az alacsony progeszteron?

A leggyakoribb gyógyszeres kezelés kezelésére az alacsony progeszteron hormonpótló terápia (HRT). Ez egy gyors és SureFire módon elleni hormonális egyensúlytalanság, de ez is elterjedt a súlyos és potenciálisan halálos mellékhatások, és bebizonyosodott, hogy növeli a kockázatát többféle rák.

Ha a tünetek súlyosak ahhoz, hogy érdemes a mérlegelés HRT, ajánlott, hogy a nők beszélnek, hogy egy egészségügyi szakember útmutatást.

Ma egyre több nő, azonban úgy találják, hogy foglalkoznak a tünetek az alacsony progeszteron a legjobb elérni kombinációja révén az egészséges életmód és az alternatív kezelés. És az alternatív kezelés is nagyon ajánlom neked a Proferia.

Proferia egy gazdag, 100%-a természetes progeszteron krém, amely erős antioxidánsokat és hormonális kivonatok, amelyeket különösen a kiválasztott a hormon szintje kiegyensúlyozó tulajdonságokkal, valamint azok képességét, hogy segítse a mentességet a gyakori menopauzális tünetek, mint az alacsony libidó, hőhullámok és az éjszakai izzadás.

Ez a termék hihetetlenül kényelmes és hatásos. Ezt alkalmazzák másodperceken belül, Proferia lehetővé teszi a progeszteron, hogy felszívódik a bőrön keresztül.

A proferia a következő keverékből áll: mexikói Yam root, koncentrált Aloe Vera, ionmentesített víz, sáfrányos szeklice asztrológus, sztearinsav, szorbit, etil-acetát, búzacsíra olaj, mucopolysaccharides, nátrium, progeszteron és kivonatok Rózsa, kamilla, fenyő, csalán, vízitorma, vörös szőlő, gesztenye, citrom és a kukorica.

Proferia segíthet csökkenteni a tüneteket az alacsony progeszteron anélkül, hogy vényköteles gyógyszert, mert természetes és biztonságos.

 

Proferia