A lényeges funkcióját progeszteron női élet

A progeszteron serkenti és szabályozza a test különböző funkcióit, mint például az ovuláció, és fontos szerepet játszik a terhesség fenntartásához.

Ez a hormon termelődik és szabadul fel a petefészkek és a mellékvesék. Azt is használják ösztrogénnel kombinációban részeként hormonpótló terápia, hogy segítsen szabályozni az ösztrogén mennyisége megy be a szervezetbe.

A kutatások kimutatták, hogy ha az ösztrogén nélkül adott progeszteron, van egy megnövekedett kockázata a méh és mellrák.

A fontos funkciója a progeszteron női élet.

A funkciók progeszteron nem szabad alábecsülni, szükség van rá, minden nő, hogy egészséges életet élni, fenntartani a hormon egyensúly, és megakadályozza a mellrák vagy a reprodukciós rák. Bármely jelentős eltérés a norma vezethet számos kellemetlen tüneteket okozta gyors ösztrogén dominancia.

Néhány ezek közül a tünetek, sajnos, még nehéz megmondani szokásos fáradtság és a stressz, hogy jelen vannak mindennapi életünkben. Sok a tünetek nagyon gyakori, hogy a nők hogyan érzi magát a menopauza idején, amikor szenvednek a PMS.

Fáradtság, irritáció, szorongás, súlygyarapodás, puffadás, depresszió, fejfájás csak néhány a kérdések a nők foglalkoznak, amikor a progeszteron szintje csökken, nem is beszélve a komolyabb problémák, mint a hiányzó időszakra, testi zavarok, és még a rák.

Women with low progesterone are often prescribed to undergo a progesterone therapy as well as taking some progesterone pills or/and progesterone oil compounds.

What if you have low progesterone?

Progesterone is important throughout your life, but it is especially important during your childbearing years. If you do not have enough progesterone, you may struggle to fall pregnant, and have a problem staying pregnant.3

For women who are not pregnant, low progesterone may cause abnormal bleeding. However, note that irregular periods may also indicate poorly functioning ovaries, as well as low progesterone. Here are some symptoms of low progesterone in nonpregnant women:

  • Low sex drive.
  • Anxiety or depression.
  • Headaches or migraines.
  • Hot flashes.
  • Irregular menstrual cycle.

If you have any of those symptoms, visit your doctor for a hormone test.

Is your progesterone low?

The most common drug therapy for treating low progesterone in the US is hormone replacement therapy (HRT). This is a quick and surefire way to combat hormonal imbalance, but it is also rife with serious and potentially fatal side effects and has been proven to increase the risk of several types of cancer.

If symptoms are severe enough to merit the consideration of HRT, it is recommended that women speak to a healthcare professional for guidance.

Today, more and more women, however, find that dealing with the symptoms of low progesterone is best accomplished via a combination of healthy lifestyle and alternative treatment.

And the alternative treatment we highly recommend to you is Proferia.

Proferia is a rich, 100% natural progesterone cream containing powerful anti-oxidants and hormonal extracts which have been especially selected for their hormone level balancing properties, as well as their ability to help provide relief from common menopausal symptoms such as low libido, hot flushes and night sweats.

This product is incredibly convenient and effective – applied within seconds, Proferia allows the progesterone to be absorbed through the skin.

Proferia contains a mixture of the following: Mexican yam root, concentrated aloe vera, de-ionized water, safflower astrologer acid, stearic acid, sorbitol, ethyl acetate, wheat germ oil, mucopolysaccharides, sodium, progesterone and extracts of rose, chamomile, pine, nettle, watercress, red vine, chestnut, lemon and corn.

Proferia can help to reduce the symptoms of low progesterone without the need for prescription medication because it’s natural and safe.

Proferia
A lényeges funkcióját progeszteron női élet