A legközelebbi bolt, hogy a legjobb progeszteron krémet kapja Magyarországon.

Egy egészséges progeszteron krém keresése a menopauza miatt Magyarországon? Ismerje meg, hogy melyik terméket ajánljuk, és pontosan mi teszi ezt hatékonyan.

 
A nőstények a progeszteron helyes működésére támaszkodnak. Ha a nőstény progeszteronszintje alacsony, ez a menstruációs ciklus egyensúlyhiányához vezethet, és nem képes gondot okozni. A progeszteron krémet az egész menopauzában használják, hogy elősegítse a progeszteron szintjének megfelelő szintre történő emelését. A progeszteronkrém Magyarországon is megvásárolható. Megtalálhatja a legjobb, teljesen természetes progeszteron lotionokat, hogy megszabaduljon a menopauza tüneteitől.

 

Mi a progeszteron hormon?

 
A progeszteron egy szteroid hormon, amelyet a petefészek corpus luteumja az ovulációban, valamint a mellékvesékben kisebb mennyiségben termel. A progeszteron a pregnenolon szteroid hormonális szerben található a szervezetben, valamint a kortizol, androszténion, az ösztrogének és a tesztoszteron sok különböző szteroid hormon előfutára.

 
Az ösztrogénektől eltérően a progeszteron a peteérés után a corpus luteum által termelt hormonális ágens és kisebb mennyiségben a mellékvese által kiváltott név. Ez emberekben szintetizált egy biokémiai úton, amely a koleszterintől a pregnenolonig a progeszteronig vezet. Következésképpen a progeszteron a kortikoszteroidok és a tesztoszteron prekurzora. A progeszteron szintetizált, nagy mennyiségben, a placenta terhesség alatt.

 

Miért van szükség a nőkre progeszteronra?

 
A menzessionus hölgyeknek hormonális szerekkel történő pótlásához több tényezőre van szükség a progeszteronra, de legfontosabb szerepe az ösztrogén eredményeinek stabilizálása vagy ellenzése. Az ellenálló ösztrogén szilárd kockázatot jelent a mellrákos sejtek és a reproduktív rákos sejtek számára.

 
Az ösztrogénszint 40-60% -kal csökken a menopauza idején, ami csak elegendő a menstruáció megállításához. Azonban a progeszteronszintek némelyikben nullához közeledhetnek. Mivel a progeszteron számos más szteroid hormon előfutára, annak használata jelentősen növelheti a menopauza utáni általános hormonális szer egyensúlyt. A progeszteron ugyanúgy elősegíti a csontépítést, és így segít megvédeni a csontritkulás ellen.

 

Miért kellene egy premenopauzális nőnek progeszteron krémet igényelni?

 
A menopauzás előtti 10-15 év alatt számos nő rendszeresen anovulációs ciklusokkal rendelkezik, amelyek elegendő estrogént termelnek a menstruációs ciklusok kialakulásához, de semmilyen progeszteront nem termelnek, így megalapozzák az ösztrogén dominanciájának színpadát. A progeszteron krém alkalmazása az anovulációs hónapokban segíthet megelőzni a premenopauzás tüneteit.

 
A menopauza progeszteronszintjének csökkenése arányosan sokkal nagyobb, mint az ösztrogén fokozat elvesztése. Bár az ösztrogén csak 60 százalékkal esik le a normálistól jellemzően, a progeszteron gyakorlatilag nullara csökkenhet. Mivel a progeszteron nagyon zsírban oldódik, gyorsan felszívódik a bőrön keresztül. A szubkután zsírból a progeszteron átszívódik a kapilláris vérbe. Ha az ösztrogén túlsúlya előfordul, az ösztrogén finom szövetek növekedni kezdenek, ami a májgyulladást, valamint más reproduktív szöveti rendellenességeket okozhat. Más hormonális szerekkel ellentétben a tudósok valóban felfedezték, hogy a progeszteron hatékonyan kerül a testbe, amikor a bőrrel együtt használják.

 

Ideális progeszteron krém Magyarországon.

 
A Proferia a progeszteronvérzés menopauza, amely Magyarországon könnyen elérhető. A proferiának van egy nagyon oldható vad yam alapja a magas abszorpciós árának alapjaként. Számos előnye, és különösen az ösztrogén rákkeltő hatásainak ellensúlyozására való képességének köszönhetően az összes természetes progeszteron sokkal nagyobb figyelmet és alkalmazást igényel, mint általában a nők egészségügyi problémáinak megelőzése és kezelése.

 
A menopauzában szenvedő nőknek ajánlott a progeszteron krémek (pl. Proferia) alkalmazása két héten keresztül a menstruáció között az ideális eredmény elérése érdekében. Csakúgy, mint a posztmenopauzális betegeknél tapasztalt nőstényeknél, javasoljuk, hogy a Profériumot a fent említett módon 21 egymást követő napon töltsék be a hónap során. A Proferia egy biztonságos és 100% -ban természetes progeszteron, amely segít megerősíteni a test támogatást a menopauza ellen.
Proferia progeszteron krémet kaphat a hivatalos internetes oldalon. A Proferia Budapest, Debrecen, Miskolc, Szeged, Pécs, Budapest XI. kerületben vagy más városban, az alább felsorolt ​​bannerre kattintva megkezdheti az akvizíciót, és akkor is biztos lesz a menopauza kellemetlen tüneteitől.

 

Proferia