A leggyakoribb tünetek a férfi terméketlenség

Ha próbálja elképzelni a férfi partner, és nem kapok sehol, ismerve a tüneteket férfi meddőség lehet segíteni.

A legtöbb vita a meddőség köré nő. Ha egy pár nem lehet csecsemők, meg kell a hölgy hibája, nem? Helytelen.

A férfiak egyenlő nehézségek utód, akár azért, mert ott van egy probléma a termelés elég sperma (néhány ember egy csepp a spermaszám szenvedés után mumpsz, például), vagy az adagolás során azt a petefészkek az első helyen .

Férfi meddőség tünetek, amit tudnia kell.

  1. Változások a szexuális vágyat. A férfi termékenység is kapcsolódik a hormon egészségre. Változások a férfiasság, gyakran az hormonok, jelezheti problémák a termékenységet.
  2. Here fájdalom vagy duzzanat. Számos különböző körülmények között, ami a fájdalom vagy duzzanat a herék, amelyek közül sok hozzájárulhat meddőség.
  3. Problémák fenntartása merevedés. Egy férfi képes-e fenntartani az erekció gyakran kapcsolódik a hormon szintjét. Csökkentett hormonok vezethet, amely potenciálisan lefordítani baj teherbe.
  4. Problémák a magömlés. Hasonlóképpen, hogy képtelen lövell a jele, hogy lehet, hogy ideje felkeresni egy orvost.
  5. Kicsi, kemény herék. A herék ház férfi spermáját, így a here egészség mindennél fontosabb, hogy a férfi termékenység. Kis vagy cég herék jelezheti az esetleges problémákat, hogy fel kell tárni egy orvos.

Mikor kell hívni a szakember?

You may want to talk with your doctor if you and your partner are unable to conceive a child after trying regularly for one year. Older couples or people who have a strong reason to suspect infertility may want to contact their doctors after trying for less time (for example, six months).

Also contact your doctor if you notice one or more of the male infertility symptoms above. Your doctor will help you find the cause and work with you on a treatment plan to meet your needs.

But for a man, he should not depend 100% on a doctor. There are things he can do by himself to prevent and treat male infertility symptoms. For example, consuming nutritious foods, doing the right exercises, getting enough sleep, reducing stress levels and taking supplement.

Apropó kiegészítés, FertilityBlend férfiaknak minden embernek szüksége van, hogy javítsák a termékenységet. FertilityBlend készült termék Daily Wellness Társaság, amely segíti a fontos tápanyagok, amelyek javítják az általános termékenység a férfiak.

Ez a termék olyan összetevőket tartalmaz, amelyek tudományosan bizonyított, hogy javítsa a spermaszám a férfiak, és az általános egészségi sperma is megígérte, hogy javítani kell használata révén ezt a kiegészítést.

FertilityBlend for Men elősegíti a hivatalos termék honlapján, és megvásárolhatók a GNC körülbelül 40 $.

Fertility Blend