диета уголемяване на гърдите

Когато става въпрос за размера на гърдите си, има няколко сили по време на работа. Но вашата диета може да играе по-голяма роля за уголемяване на гърдите, отколкото си мислите.

размер на гърдата и диета

размер на гърдата се определя до голяма степен от генетична предразположеност и хормонални колебания през целия живот. Използването на хранителни модификации може да помогне за увеличаване на размера на гърдите леко и може да бъде достатъчно за промяна да ви моля.

Промяна на вашата диета е по-безопасно и по-евтина алтернатива на избора на гърдата повишаване хирургия. Яденето на диета, богата на здравословни мазнини ще доведе до увеличаване на теглото си, което може да подкрепи разширяването на гърдата по естествен път.

Най-добрата диета за уголемяване на гърдите

Това, което ядем може да направи разликата в увеличаването на размера на чаша. Включете храни в редовните си диета, които са богати на естроген и фитоестроген.

Диета уголемяване на гърдите

Тези храни не са трудни за намиране. Всъщност, можете дори да го намерите в собствената си кухня и е лесно достъпно в магазина. За да увеличите размера на гърдата по естествен начин, тук са диета за уголемяване на гърдите.

Естроген

 • Плодове: ябълка, череши и сливи.
 • Сухи плодове: бадем и кашу-ядки.
 • Зеленчуци: цвекло, моркови и краставица.
 • Зърна: ечемик, ориз и пшеница.
 • Семена: ленено семе, слънчогледови семки и семена от копър.
 • Билки: чесън, магданоз.
 • Подправки: Детелина, кимион.

Фитоестроген

Соеви кълнове, зима-Скуош, зелен боб, колички, сушени сини сливи, ягоди, малина, диня, червено вино, зелен чай, бяло вино, черен чай, шам фъстък и орехи.

Добавка за уголемяване на гърдите

Можете да комбинирате гърдите уголемяване диета с Brestrogen да получите по-добри резултати.

Brestrogen е силно препоръчван крем за повишаване на гърдите в Европа. Проектиран е да даде на гърдите ви по-стегнат, по-младежки вид. За разлика от други методи за подобряване на вида, размера и усещането на гърдите си, като пластична хирургия, Brestrogen е неинвазивен, по-евтин и проектиран да се използва в комфорта и уединението на собствения си дом.

Предимства на Брестроген

 • Сутиен ще изглежда по-изпълнен, но гърдите ще се чувстват по-стегнат и по-сложни.
 • Разцепването, по-специално, също ще изглежда по-стегната и по-малко увисване.
 • Много лека и немазна и кожата ще изглежда по-добре, по-стегната с повече от блясък.
 • Реална разлика в еластичността на кожата на гърдите и намалява гънките на кожата.

Съставки на брестроген

 • Пипиария Мирия. Тя е билка, добита дълбоко в гората на Чиенг май в Тайланд. Тази билка отдавна е известно за естествено подобряване на гърдата тъкан и подобряване на гърдата външен вид.
 • Фитоестрогени. Тя е богата на вещество, наречено фитоестрогени. Фитоестрогените могат да бъдат намерени в някои растения, и Пириария Мириерика е един от тях.

Фитоестрогените са растителна основа вещество, което имитира собствения естроген на тялото си, оттук и името. Тъй като това е толкова добър в имитират тялото си естроген, тя всъщност осигурява много от същите ползи от естроген.

Когато прилагате тези фитоестроген съединения на гърдите, тя се абсорбира в тъканите и работи по начин, подобен на естроген, женския хормон, отговорен за даване на жените уникалния си женствен вид, който е толкова различен от мъжката форма.

Може да пробвате Брстроген и да сте на път към най-най-големите, големи гърди, които сте виждали от години. Надявам се, че тази статия за диета уголемяване на гърдите може да ви помогне да увеличите гърдата.