Три най-добри анаболни стероиди за мускулен растеж

Хората, които работят усърдно, за да изградят мускули, може да не знаят, че използването на анаболен стероид е най-ефективната помощ за постигане на мускулен растеж.

Искаш да бъдеш голям; Вие искате купчини постно мускулна тъкан на вашата рамка, тук са 2 възможности за избор:
1. Вземете естествения маршрут, като използвате естествени добавки (бавни печалби).
2. Вземете анаболни стероиди (бързи ползи).

Мускулни строителни стероиди

Почти всички анаболни стероиди могат до известна степен да бъдат означени като мускулни стероиди; в края на краищата, ако те са анаболни, те насърчават мускулната хипертрофия.
Разбира се, някои стероиди насърчават масата повече от другите; например стероиди като Anavar, въпреки че анаболните ще направят много малко за повечето мъже, когато се опитват да спечелят или насипно състояние.
Когато търсите качествени мускулни стероиди, има няколко ключови точки, които искаме да играете; подобрява анаболната активност, подобрява протеиновия синтез и задържането на азота и прави нещата, като същевременно подобрява метаболитната активност, така че се натрупва поне мазнина.
Разбира се, както може би знаете, някои от тези стероиди служат и на други цели, като подготовка и сила.

Какви анаболни стероиди да изберем за мускулен растеж

За добър цикъл на масова печалба повечето мъже ще открият, че тестостеронът е перфектен (под всякаква форма). Не само, че е добре понасяна от мъжете в добро здраве, но и най-ефективният анаболен стероид на всички времена.
По принцип, за един добър цикъл на масова печалба, ние ви съветваме да правите винаги тестостерона като ваша база и за мнозина това ще бъде единственият стероид, който приемате. Dianabol плюс се откажете за стека (например Dianabol плюс тестостерон).
За да направите правилния избор преди закупуване, ето списък на основните препоръчвани анаболни стероиди за лечение на мускулна маса:
1. Тестостерон.
2. Dianabol.
3. Anadrol.
Ако не знаете как да използвате стероиди, повечето от тях идват с указания как да използвате бутилката. Не забравяйте, че не само ще трябва да вземете някои от тези стероиди, за да изградите чиста мускулна маса, но и диетата ви ще трябва да бъде на точката.
Храненето с малък калориен излишък е от ключово значение, когато се опитвате да поставите чиста маса и ще помогнете да извлечете най-доброто от своя цикъл.

Steroids
Три най-добри анаболни стероиди за мускулен растеж