Топ природни добавки за истинска мускулна печалба

За реални резултати с мускулна печалба ще трябва да потърсите естествени добавки, които да ви помогнат с реални резултати.

Културизмът изисква добавки, които са специфични за процеса на образуване и процеса на рязане. Това е балансиращ акт на добавки, който помага с няколко различни ресурси в организма.
Направено правилно, подредено правилно, ще откриете, че най-добрите естествени добавки работят заедно, за да ви помогнат да повдигнете повече, да видите мускулите да се развиват в цялото ви тяло и да намалят мазнините във всяка клетка.

Изграждането на мускулите изисква повече от просто изпомпване на желязо

Разбира се, няма да изпитате сериозни печалби от мускулна сила или размер, ако не упражнявате поне малко, но разчитайки само на вдигането на тежки тежести, не винаги гарантирате, че ще се събудите, изглеждайки като Хълк ,
Хранене с високо съдържание на протеини, чиста диета, пълна със здравословни мазнини и зеленчуци, може да ви помогне да отслабнете, като едновременно с това мускулите ви да осигурят необходимите хранителни вещества за възстановяване и възстановяване. Но понякога има толкова много мускулна хипертрофия – или изграждане на мускули – може да се постигне, когато се разчита на цяла храна.
Нуждаете се от малко помощ. Ето защо много фитнес-посетители се обръщат към добавки, за да им помогнат да постигнат целите си, независимо дали става дума за загуба на мазнини, увеличаване на мускулната маса или по-голяма издръжливост.

Естествени добавки, от които се нуждаете за мускулна печалба

Не всички протеинови прахове и предварително тренировъчни миксове се създават равни. Проверете тези препоръчвани природни добавки за истински мускулни печалби.
1. Суроватъчен протеин. Ако вземете само една добавка, суроватъчният протеин вероятно трябва да бъде. Суроватката е бързо усвояващ се протеин, който идва от мляко. Той задейства бърз синтез на протеини в мускулите. Бързото действие на сярата и бионаличността я правят перфектна добавка за протеин след тренировка.
2. L-глутамин. L-глутаминът е най-богатата аминокиселина в човешката мускулна тъкан. Една тренировка може да доведе до загуба на до 40% мускулни глутаминови магазини. L-глутаминът може да увеличи производителността чрез обемни мускулни клетки, увеличавайки производството на растежен хормон и ускорявайки мускулното възстановяване след тренировка.
3. Креатин монохидрат. Креатиновият монохидрат е най-добрата естествена добавка, извън протеина. Също известен като креатин фосфат, тази чудодейна добавка позволява на тялото да произвежда аденозин трифосфат по-ефективно в мускулната тъкан. В допълнение, креатинът предлага полезните странични ефекти на запълването на мускулните клетки с повече вода, което ги прави физически по-големи.

Последни думи

Първият в страхотна форма не изисква луди химически натоварени прахове и хапчета – вие ще откриете, че можете да получите същите резултати без вредните странични ефекти, като ставам чист и естествен.

Steroids