наддаване на тегло на прогестерон и менопауза

Повишаване на теглото при менопауза е много чести. За щастие, има прогестерон, за да се помогне на жените, които изпитват менопаузата и наддаване на тегло.

Защо жените напълняват при менопауза

Защо жените спечели значителна тежест при менопауза? Научната отговорът ще бъде много дълъг.

Въпреки това, ние можем да кажем, че за кратко от пубертета до перименопаузата, жените са склонни да се съхранява на мазнини в ханша и бедрата си като подкожна мастна тъкан.

Въпреки това, по време на менопаузата, ниски нива на естроген улесняват съхраняването на мазнини в областта на корема, както висцерална мастна тъкан, която е свързана с не само повишаване на теглото или затлъстяване, но дори и други здравословни проблеми, като инсулинова резистентност, диабет тип 2 и сърдечни заболявания.

Прогестеронът за лечение на менопаузата и наддаване на тегло.

Прогестеронът може да се използва за лечение на симптомите на менопаузата, които включват повишаване на теглото.

По време на менопаузата повечето жени изпитват хормонален дисбаланс. Техните естроген и прогестерон нива спад значително води до някои здравословни проблеми, включително наддаване на тегло.

Като естроген хапче, обаче, не се препоръчва, защото тя има тенденция да предизвика по-сериозен хормонален дисбаланс при жени в менопауза. Най-добрият вариант е да се използва прогестерон крем.

Защо прогестероновия крем? Това е така, защото прогестерон оптимално се доставя на тялото, когато се прилага през кожата, за разлика от прилага перорално.

Как да се преодолеят проблемите на прогестерон и менопауза наддаване на тегло

Proферия е прогестероновия крем, който можете да използвате, за да възстановите вашия хормонален баланс.

Proферия съдържа силно разтворим див сладък картоф екстракт като база за високата си скорост на усвояване, както и 500mg на USP прогестерон на унция. Той не съдържа нефт, ланолин или други производни на животните съставки.

Проферия е вегетарианец и е вегетарианец. Кремът не съдържа продукти, производни на животните, и не се изпитва върху животни. Proферия се препоръчва само за локални приложения и не трябва да се поглъща устно.

Можете да нанесете Proферия крем към тънки участъци от кожата, като например шията, гърдите, вътре в ръцете и т. н. За най-добри резултати прилагайте Proферия веднъж дневно или както е указано от вашия медицински специалист.

Proferia