домашен лек за уголемяване на простатата

разширяването на простатата е формално нарича доброкачествена хиперплазия на простатата (ВРН). В тази статия, ние ще ви покажем естествен домашен лек за уголемяване на простатата.

Какво е уголемяване на простатата

Простатата е орех форма жлеза, която се увива около уретрата, на тръбата, която урина потоци от. Простатата е част от мъжката полова система. Една от основните му работни места, заедно с други органи, е да добавите течност за сперма. Това е течност, която носи на спермата.

Простатната жлеза започва малка и има две основни фази на растеж. Тя му се удвоява по време на тийнейджърските години, а след това продължава да расте отново, след като на 25 през останалата част от живота на човека.

Прекомерно уголемена простатата води до заболяване, известно като доброкачествена хиперплазия на простатата (ДПХ). В крайна сметка, разширената простата може да затегне уретрата и да ограничи потока на урина от пикочния мехур.

Проблемите са довели до уголемяване на простатата.

Уголемяване на простатата води до проблеми като:

  • Често уриниране.
  • Дисфункция при уриниране
  • Изтичане на урина.
  • Инфекции на пикочните пътища.

Домашен лек за уголемяване на простатата

  1. домати. Доматите са добри за здравето на простатата, тъй като те съдържат растителен пигмент, наречен ликопен, който е мощен антиоксидант. Консумацията на домати намалява разширяването на простатата и намалява риска от рак на простатата, като убива рака, причинявайки клетки.
  2. топла вана. Топлата вана е добър и ефективен домашен лек за възпаление на простатата или уголемяване на простатата. Един може да седне в топла водна вана за половин час с нивото на водата до талията. Топлата вана облекчава болката и възпалението.
  3. тиквени семки. Наличието на фитостероли и други съединения в тиквените семки помага при свиване на Уголемената простата. Те също съдържат химикали, които могат да попречат на трансформацията на тестостерона в дихидротестостерон (ДХТ). Високи нива на ДХТ са свързани с разширения на простатата.
  4. босилек. Всички сме запознати с лечебните свойства на билка от босилек. Проучванията показват, че консумацията на босилек облекчава симптомите на простатата чрез лечение на разширения на простатата. Базил има противовъзпалителни свойства, които намаляват възпалителното възпаление.
  5. царевица коприна. Прием на царевица коприна помага при лечение на уголемяване на простатата и прозен инфекции. Той намалява възпаленията и възпалението на пикочните пътища, като по този начин облекчава симптомите на проблеми с простатата. Можете да къкри 6 уши от царевица коприна в продължение на 10 минути. След това щам и Пийте неговата вода. Това трябва да се направи три пъти седмично. Друг начин е да консумираме чая си. Това е едно старо и ефективно средство за отстраняване на проблема.

Естествена добавка за лечение на простатата здраве у дома

Ако сте твърде мързеливи за подготовка на домашния лек за уголемяване на простатата по-горе, има по-лесен вариант за лечение на уголемяване на простатата. Правилният вариант е да се вземат Prostate Plus естествена добавка, която е специално проектирана да помогне на мъжете с проблеми с простатата.

Prostate Plus е естествен хранителен продукт от Vita Balance, който е опакован с основни вещества, която насърчава простата функция и здравето. Съставките включват витамин е, палмето, котешки нокът, витамин B6, зелен чай и коприва.

Използваните съставки са изцяло натурални и са научно потвърдени, за да бъдат ефективни съгласно претенциите на производителите. Притурката може да предварително здравето на простатата и общото здраве на потребителя.

Освен това, това е бързодействащ формула, която бързо възстановява нормалния размер на разширената простатната жлеза. Това може да се уверите, че тя функционира по правилен начин и може да доведе до други многобройни ползи.

Освен това, тази добавка може да стимулира сексуалната активност и предлагат спокойна дрямка поради намален брой чести пътувания до банята, особено през нощта.

По-същество, тя може да намали болката по време на уриниране и да даде на потребителите здравословен и комфортен начин на живот. Това е лесен начин за лечение на уголемяване на простатата у дома.

Male Extra