Препоръчителен прогестеронов крем за менопауза в България.

Търсите ли естествен прогестеронов крем за менопауза в България? Открийте кой продукт съветваме, а също и какво го прави толкова надежден.

 
Жените разчитат на прогестерона, за да функционират правилно. Когато нивата на дадена прогестерон на дамата са намалени, това може да доведе до несъответствия в менструацията в допълнение към невъзможността за зачеване на проблемите. Прогестерон крем се използва по време на менопаузата, за да помогне за повишаване на производството на прогестерон градуса до адекватна степен. Прогестеронов крем може да бъде закупен в България. Можете да намерите най-ефективните естествени лосиони за прогестерон, за да преодолеете симптомите на менопаузата.

 

Какво представлява прогестероновия хормон?

 
Прогестеронът е стероиден хормон, произведен от жълтия корпус на яйчника при овулация и в по-малки количества от надбъбречните жлези. Прогестерон се произвежда в организма от стероидния хормон прегненолон, както и е предшественик на много други стероидни хормони, състоящи се от кортизол, андростендион, естрогени и също тестостерон.

 
За разлика от естрогена, прогестеронът е името на хормона, генериран от жълтия корпус след овулация, а също и в по-малки количества от надбъбречната жлеза. Той се синтезира в хора в биохимичен път, водещ от холестерол до прегненолон и прогестерон. След това прогестеронът е предшественик на кортикостероидите, както и на тестостерона. Прогестеронът се произвежда допълнително в големи количества от плацентата, докато е бременна.

 

Причината защо жените се нуждаят от прогестерон?

 
Прогестеронът се изисква при лечение на заместващи хормонални агенти при менопаузални жени по многобройни причини, но една от основните му функции е да стабилизират или да се противопоставят на резултатите от естрогена. Непоказаният естроген създава солиден риск от рак на бюста, както и от репродуктивен рак.

 
Естерогенните степени намаляват с 40-60% при менопаузата, което просто е достатъчно, за да се откаже от менструацията. Въпреки това прогестеронните степени могат да намалят до нула при някои дами. Тъй като прогестеронът е предшественик на много други стероидни хормонални агенти, използването му може значително да подобри равновесието на общия хормонален агент след менопаузата. Прогестеронът допълнително подпомага изграждането на костите и по този начин подпомага предпазването от остеопороза.

 

Защо определено жената в пременопауза се нуждае от прогестеронов крем?

 
В десет до петнадесет години преди менопаузата няколко женски ритуали обикновено имат ановулаторни цикли, където те правят достатъчно естроген за развитие на менструация, но не произвеждат прогестерон, като по този начин създават сцена за естрогенно господство. Използването на прогестеронов крем през ановулаторните месеци може да помогне за предпазване от симптомите на пременопаузата.

 
Загубата на нивата на прогестерона при менопаузата е пропорционално много повече от падането на естрогенните степени. Докато естрогенът спада само 60% от общия стандарт, прогестеронът може да намалее до нула. Тъй като прогестеронът е изключително разтворим в мазнините, той бързо се приема с кожата. От подкожната мазнина прогестеронът се накисва право в капилярна кръв. При проява на естроген, естрогенните деликатни клетки могат да започнат да растат, развивайки фиброиди и други аномалии на репродуктивната тъкан. За разлика от другите хормони, учените са установили, че прогестеронът се доставя ефективно на тялото, когато се използва чрез кожата.

 

Най-добър прогестеронов крем за менопауза в България.

 
Proferia е само един от прогестероновия крем за менопауза, който се предлага в България. Proferia включва много разтворима дива ямка, която се отстранява като основа за високата скорост на абсорбция. Благодарение на многобройните си предимства и особено способността си да се противопоставя на раковите причиняващи въздействия на естроген, естественият прогестерон има право на още по-голямо внимание и приложение, отколкото обикновено се дава при избягването и лечението на заболяванията на жените днес.

 
За дамата с предменопауза се препоръчва да се използват прогестерон лосиони като Proferia за период от 14 дни между всеки менструален цикъл за най-добри резултати. Както и за дамите, които преживяват менопауза, се препоръчва да прилагате Proféria, както е указано по-горе, за период от 21 последователни дни през месеца. Proferia сигурен и 100% естествен прогестерон, който помага да се подобри подкрепата на организма срещу менопаузата.
Можете да получите Proferia прогестеронов крем, като видите основния уебсайт. Професия = можете да закупите онлайн от София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Сливен, Добрич, Шумен или друг град, като кликнете върху банера, посочен по-долу, за да започнете покупката. неприятните симптоми на менопаузата днес.

 

Proferia