мастна тъкан до мускулна трансформация

Ще ви покажем как да получите трансформация на фигура от тип модел, като започнете от състояние, при което имате достатъчно количество мазнини и малко мускулна маса.

Знаем, че това е обезкуражаващо положение, за да започнете вашето фитнес пътуване, но добрата новина е, че можете да направите зашеметяваща промяна само за няколко месеца.

Мускулите трябва да се хранят

Някъде през последните няколко десетилетия хората навсякъде започнаха да объркват здравословното хранене с “диета”.
Диетата е просто отнемане в името на загубата на мазнини. С него идва физическа слабост, нещастие и намаляване на атлетиката. Познайте разликата между “диета” и “здравословна диета”.
Без съмнение, поддържането на състава на тялото се увива във вашата диета. Но не е нужно да не ядете или да пуснете всичките си въглехидрати и да дъвчете броколи цял ден. Екстремният диета отрича на тялото какво се нуждае, за да преживее здравословен растеж под формата на мускулна тъкан. В дългосрочен план, изненадващо, това може да доведе до увеличаване на мазнините.
Използването на мускулна загуба като показател за това, кога диетата е станала прекалено екстремна, е добър начин да поддържате здравословен подход и се уверете, че тялото ви получава това, което е необходимо, за да се справи с последователното, интензивно обучение.
Запомнете: Можете да ядете всякакви стари боклуци, за да изградите мазнини. Когато ядете, за да изградите мускулите, и дайте на мускулите си необходимото гориво – като аминокиселини и биоактивни пептиди, за да подпомогнете синтеза на протеини в мускулите – вие помагате на мускулите да се развиват, подобряват и изпълняват на високо ниво!

Храненето и тренировката, необходими за трансформация на мазнините до мускулите

За храненето вече трябва да познавате плана: да се придържате към цели храни, да изкопавате нещо, да преработвате нещо, да зареждате възможно най-много захар, да натрупате постно месо и да натоварвате на влакнести храни.
За тренировъчната част на вашия марш назад, за да станете средно и постно отново, препоръчваме следната проста програма.
Тренировката е разделена на пет дни:
• Ден 1 фокусира върху горната част на тялото.
• Ден 2 ви дава някои HIIT (тренировки с висок интензитет), използващи телесно тегло и кардио оборудване.
Ден 3 е насочен към долната част на тялото.
Ден 4 удари корема и се фокусира върху възстановяването (йога / стречинг / подвижност).
• Ден 5 се връща към телесно тегло HIIT и / или към кардио оборудване.
Тази програма е малко нестандартна и резултатите ще доведат до скок в постно мускулната маса и размер, както и до сериозно раздробяване на телесните мазнини, за да се постигне план, който да постигне най-доброто от двата свята.

 

Steroids