добавка за мускулна печалба

Можете да добавите мускули просто като се храните правилно и вдигате тежести, но за да увеличите максимално потенциала си за растеж, добавката е изискване за вас.

Направи си домашното. Научили сте основите на изграждането на мускулите и имате всичко на място. Вашата диета е под контрол и това е вашето обучение. Вие спите добре и възстановяването е страхотно.
Единственото, което остава да направите сега, е да поставите допирните точки, за да започнете да търсите най-добрата мускулна добавка.

Повечето добавки за натрупване на мускули са безполезни

За съжаление, нямаше да се каже, че 99% от добавките на пазара, включително мускулните добавки, са напълно и напълно безполезни. Не е изненадващо, че компаниите за хранителни добавки са наясно с това, но наистина не им пука.
Защо? Simple. Тъй като компаниите за добавки се интересуват само от едно нещо и от едно нещо: печелене на пари. Повечето добавки за изграждане на мускули, налични на пазара, нямат солидни научни доказателства в подкрепа на тяхното използване.
Не искате да губите парите си, като купувате безполезни добавки за изграждане на мускули. Нека просто да копаем направо в онези, които действително работят!

добавка за мускулна печалба

креатин

Креатинът е популярен от 90-те години на миналия век и оттогава е бил обект на стотици изследвания. Той идва в многобройни форми, но никой не е показан категорично, че е толкова ефективен, колкото и най-евтиния и най-популярният сорт креатин монохидрат.
Препоръчителна доза: 5 грама, взети винаги, когато те работят най-добре за вас. Ако ви помага да си спомните, вземете половината от предишната тренировка и третата половина след тренировка.

Суроватъчен протеин

Суроватъчният протеин е протеин, открит в млякото и всъщност е вторичен продукт при производството на сирене. Тази основна добавка е короната на върха на списъка поради уникалните му храносмилателни свойства. Суроватъчният протеин съдържа голямо количество BCAAs. BCAAs са основните аминокиселини с разклонена верига, които са необходими за ускоряване синтеза на протеини и възстановяване на мускулните влакна.
Суроватъчният протеин е различен от всеки друг протеин поради супер бързото му абсорбиране в организма, което означава, че може да достави основен източник на протеини за изграждане на мускули бързо и директно на вашите взискателни мускули.

цинк.

Цинкът играе роля в растежа, изграждането и ремонта на мускулната тъкан, мускулната сила и издръжливост. Това е естествена аминокиселина, която помага за задържането на повече вода в мускулите, което е необходимо за растеж, ремонт и изграждане на мускули след тренировка.
Този прах може да се добави към протеиново разтърсване след физическо натоварване.

Обобщаване

За да обобщите това бързо, тук са трите добавки за изграждане на мускули, за които смятаме, че имат добри научни доказателства в подкрепа на употребата им, както и препоръчителните дози за всяко:
1. креатин.
2. Суроватъчен протеин.
3. цинк.
Това е! Ако ви хареса тази публикация за мускулни добавки, моля помогнете ни да я споделите!

 

Steroids