Най-добрият прогестеронов крем в България.

Търсите ли един естествен крем за прогестерон в България? Научете кой продукт препоръчваме, както и какво го прави толкова надежден.

 
Жените разчитат на прогестерона, за да функционират правилно. Когато се намалят нивата на прогестерона при жените, това може да доведе до дисбаланс на менструалния цикъл, в допълнение към невъзможността да се заченат притеснения. Прогестероновият крем се използва през цялата менопауза, за да подпомогне увеличаването на производството на нивата на прогестерона до достатъчни степени. Прогестеронов крем може да бъде закупен в България. Можете да откриете най-добрите естествени прогестеронови лосиони, за да преодолеете признаците за менопаузата.

 

Въведение в прогестероновия хормон?

 
Прогестеронът е стероиден хормон, направен от жълт корпус на яйчника при овулация, а също и в по-малки количества от надбъбречните жлези. Прогестерон се прави в тялото от стероидния хормонален агент прегненолон и е предшественик на много други стероидни хормонални агенти, включително кортизол, андростендион, естрогени и тестостерон.
За разлика от естроген, прогестеронът е името на хормоналния агент, произведен от жълтия корпус след овулацията, както и в по-малки количества от надбъбречната жлеза. Той се произвежда при хора по биохимичен път, водещ от холестерол до прегненолон и прогестерон. Впоследствие прогестеронът е предшественик на кортикостероидите и също тестостерона. Освен това, прогестеронът се произвежда в големи количества от плацентата, докато е бременна.

 

Причината защо жените се нуждаят от прогестерон?

 
Прогестеронът се изисква при лечение на заместители на хормонални агенти при жени на менопауза по няколко причини, но една от основните му задължения е да балансира или да се противопостави на въздействието на естроген. Непоказаният естроген развива солиден риск от рак на гърдата, както и репродуктивен рак.

 
Степента на естроген намалява с 40-60% при менопаузата, което е достатъчно, за да се откаже от менструацията. Но степента на прогестерона може да падне до нула при някои жени. Поради факта, че прогестеронът е предшественик на много други стероидни хормонални агенти, използването му може значително да подобри общото хормоново равновесие след менопаузата. Прогестеронът подобрява изграждането на костите и по този начин предпазва от отслабване на костите.

 

Защо една пременопаузна жена ще има нужда от прогестеронов крем?

 
През десет до петнадесет години преди менопаузата, няколко жени редовно имат ановулаторни цикли, при които произвеждат достатъчно естроген за произвеждане на менструалния цикъл, но не правят никакъв прогестерон, като по този начин създават сцена на естрогенно надмощие. Използването на прогестеронов крем по време на ановулаторните месеци може да помогне за предотвратяване на признаците на пременопауза.

 
Загубата на прогестеронови нива при менопаузата е пропорционално много повече, отколкото загубата на естрогенни степени. Докато естрогенът намалява само 60% от изходното ниво, прогестерона може да намалее до почти абсолютно не. Поради факта, че прогестеронът е много разтворим в мазнини, той лесно се приема през кожата. От подкожна мастна тъкан прогестеронът се напоява в капилярна кръв. При превъзходство на естроген, чувствителните към естроген тъкани могат да започнат да растат, развивайки фиброиди, както и различни други проблеми с репродуктивната тъкан. За разлика от различни други хормонални агенти, изследователите действително са установили, че прогестеронът се доставя идеално на организма, когато се използва през кожата.

 

Идеален прогестеронов крем за менопауза в България.

 
Професия е една от прогестероновите хенкери, които се предлагат в България. Проферията съдържа силно разтворим екстракт от див влакна като основа за високата цена на абсорбиране. В резултат на многобройните си предимства и по-специално способността му да се противопоставя на раковите причиняващи ефекти на естроген, всички естествени прогестерони заслужават още по-голямо внимание и приложение, отколкото обикновено се дава при избягването и лечението на женското заболяване днес.

 
При жени с предменопауза се препоръчва да използват прогестерон лосиони като Proferia за период от 2 седмици между всеки менструален цикъл за най-добри резултати. А за дамите, които преживяват постменопауза, се препоръчва да се използва по-горе, за период от 21 последователни дни през целия месец. Proferia е безопасен и 100% естествен прогестерон, който спомага за укрепване на подкрепата на тялото спрямо менопаузата.

 
Можете да получите Proferia прогестерон крем, като отидете на официалния интернет сайт. Професия може да бъде закупена от София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Сливен, Добрич, Шумен или друг друг град, като кликнете върху банера по-долу, за да започнете покупката, а също така ще имате решение от неудобните знаци и симптомите на менопаузата сега.

Proferia