Как стероидите помагат за изграждането на мускулите

Как могат стероидите да бъдат полезни за процеса на изграждане на мускулите? Много стероиди са базирани на тестостерон, а тестостеронът е най-важният хормон за растежа на мускулите.
Установено е, че тестостеронът може да допринесе за увеличаване на мускулния протеин синтез, да намали ефекта от разграждането на мускулния протеин и да активира сателитните клетки, отговорни за ремонта на мускулите след тренировка.
Чрез увеличаване нивата на тестостерон в организма създаваме много по-ефективна среда за стимулиране на растежа на мускулите. Допълнителният тестостерон също ще подобри времето за възстановяване, което означава, че можем да тренираме (и впоследствие да разграждаме и възстановяваме) мускулните групи много по-често.

Начинът, по който стероидите работят

Когато кажем “стероид”, това, което наистина означаваме, е “анаболен стероид”, което е вещество, създадено от човека, което има подобен ефект на тестостерона в организма, включително повишен мускулен растеж и възстановяване, сила и крехкост.
Стероидите постигат това чрез различни механизми, но нетният резултат е същият: степента на синтез на протеините се увеличава значително или нивата на деградация на протеините са много понижени или и двете, което води до бързо нарастване на мускулите.
Механизмите, при които нивата на телесните мазнини се намаляват или потискат, варират от лекарството до наркотиците и не струват да се гмуркат тук, но просто знаят, че това е част от “пакета”, който стероидите доставят.
Докато самият тестостерон е най-известен стероид, има много други, които са доста популярни сред атлети и културисти, като:
• Trenbolone.
• Dianabol.
• болденон.
• Anadrol.

Най-ефективните стероиди за изграждане на мускулите

Dianabol това е отговорът е прост и прост; от най-ефективните мускулни строителни стероиди Dianabol притежава първа награда. Това не е необичайно, всъщност е почти гарантирано, че само 4-6 седмици от употребата на Dianabol може да доведе до печалби до 20 кг и по-голямата част от него, а не всичко друго, освен доброто ще бъде постната тъкан.
Някои ще оспорят тази точка и ще кажат, че Анадрол е по-добър и ще признаем, че е наблизо. Въпреки това, Dianabol взема тортата тук, тъй като е милиграм за милиграм по-силен от Anadrol. Тъй като Dianabol също е по-силен, повече от направените печалби наистина ще бъдат постната тъкан, както при Anadrol, повече от печалбите по тегло ще бъдат теглото на водата.

резюме

Надяваме се, че ви дадохме много полезна информация за използването на стероиди, за да създадете най-добрата физика, на която сте способни. Винаги помнете, че въпреки че стероидите със сигурност могат да ви помогнат при прекъсването на естествените ви генетични граници, те не могат да променят вашата генетика.
Никакви количества наркотици, тренировки и храна ще ви накарат да изглеждате като Рони Коулман, освен ако не сте замислени за супер спермата на баща му и за изключителното яйце на майка му.
След няколко цикъла, трябва да започнете да си представите какъв е крайният ви потенциал. И ако сте решителни, дисциплинирани и търпеливи, стероидите ще ви помогнат да изградите най-доброто ви тяло в рамките на няколко кратки години.
Ако искате да имате най-голям размер, най-добра форма и най-елегантно състояние, което тялото ви е в състояние, стероидите могат да бъдат начин да стигнете дотам.

Steroids
Как стероидите помагат за изграждането на мускулите