Как да се увеличи нивата на тестостерон с храни

Притеснявате се за нивото на тестостерона падат с напредване на възрастта? Тук ще намерите начини за това как да се увеличи нивата на тестостерон с храни.

Тестостеронът е важен хормон за мъже

Тестостеронът е важен хормон в организма. Харесва ли ви или го буца, вашият тестостерон е в основата на вашето съществуване. Тя помага за изграждане на мускули, се отразява върху репродуктивните органи, желание за секс, си здравината на костите, сърцето си, паметта си, размера на пениса си, както и за регулиране на настроението и влияе на метаболизма ви.

Окачен нива на тестостерон

Както мъжете, с напредването на възрастта нивата на тестостерон започнат да падат и това се отразява на всички неща от мускулната маса на ефективността им в леглото.

Но вие можете да помогнете на тялото си да поддържа нормални нива на Т от яденето на определени храни, които имат поддържащи дейности за производството на хормони.

Как да увеличите нивата на тестостерон от храни

Правото на хранене може да ви даде допълнителния тестостерон, който ви трябва и да ви остави още по-здрави от преди. Какво трябва да ядеш? Тайната е да се зареди на следните храни:

  1. риба тон. Рибата тон е богата на витамин D, който е свързан с по-дълъг живот и производство на тестостерон. Също така е здравословна, богата на протеини храна, която е с ниско съдържание на калории. Независимо дали сте избрали консервирани или пресни, яденето на тази риба може да бъде естествен начин за повишаване на тестостерона.
  2. нискомаслено мляко. Млякото е чудесен източник на протеин и калций. Децата и жените се насърчават да пият мляко за по-добро здраве на костите, но млякото може да държи костите на мъжете силни също. Съдържанието на витамин D също може да запази нивата на тестостерон в проверка.
  3. подсилени зърнени култури. Някои марки зърнени култури са подсилени с витамин D, да не говорим за други сърдечни здравословни хранителни вещества. Помислете за включването на тези храни в рутинна закуска, за да скочи-започнете деня си и нивата на тестостерона.
  4. кокосов орех. Пальо достоен кокос може не само да помогне на диетата си вкус като тропическа ваканция, тя също може да запази вашия т-оценка на здрави нива. Това е така, защото Гигантският орех е източник на наситени мазнини, който играе роля в производството на тестостерон.
  5. тиквени семки. Тези каги-а-фенерки са добър източник на цинк, минерал, който играе роля в хиляди различни ензимни реакции в тялото, включително и тези, участващи в производството на тестостерон. Това не е голяма изненада, след това, че едно проучване, Публикувано в “хранене ” установи, че мъжете с недостатъчен прием на цинк са по-ниски концентрации на тестостерон.

Как да увеличите тестостерона с добавка

Както казахме по-рано, че ниският тестостерон може да повлияе на мъжката сексуална влечение и репродуктивни органи. Това означава също, че дефицитът на тестостерон има потенциал да предизвика безплодие.

Ако нивата на тестостерона са ниски и в същото време искате да получите жена си бременна, след диетата промени диета няма да бъде достатъчно, за да ви помогне. Вие също трябва да вземат специални добавки за Фертилитет, и нашата основна препоръка е Фертилитибленд за мъже.

Фертилитибленд за мъже е продукт от Daily уелнес компания, тя е формулирана с помощта на всички натурални съставки, които са преминали клинични проучвания и намерени ефективни при увеличаване на броя на сперматозоидите и осигуряване на цялостното здраве на сперматозоидите.

Активни съставки:

  • L-карнитин: това е доказано клинично за увеличаване на броя на здрави сперми, произведени в тестисите.
  • Dong Guai: тя повишава цялостното здраве и качество на вашите sperms.
  • Цинк: той играе важна роля при формирането и подвижността на спермите.
  • Витамин с: той е богат на антиоксиданти, които повишават имунната система.
  • Други съставки включват витамин е, селен, екстракт от листа от зелен чай, магнезиев стеарат, оризово брашно на прах, витамин B6, витамин В12, силициев диоксид и фолиева киселина.

Мнозинството от потребителите започват да забелязват разликата няколко дни след като започнат да използват Фертилитибленд за Men. Въпреки това, за да се реализират пълните потенциални ползи в този продукт, трябва да го използвате непрекъснато в продължение на най-малко три месеца.

 

Fertility Blend