Как да печелите тегло с добавки за мъже

Ако имате трудно време да наддават на тегло и да се чувствате завинаги залепнали, може да се възползвате от приемането на добавки, за да го направите.

Докато нацията в момента се бори с нарастващия проблем със затлъстяването, не всеки може да спечели лесно тегло. Бързият метаболизъм, генетиката и вашите естествени хранителни предпочитания могат да ви оставят доста тънки.
Има обаче начин да се натрупа тегло, като се използват добавки. Разбирането на процеса е от съществено значение за натрупване на тегло по здравословен начин и поддържане на печалбата си с течение на времето.

 

Бъдете готови за добавки

 

Мъжете обикновено приемат добавки за повишаване на теглото с цел увеличаване на постната маса. Това обикновено се комбинира с програма за резистентност за повишаване на здравината и мускулната маса за целите на спортните постижения.
Най-често срещаните добавки, използвани за увеличаване на масата са суроватъчен протеин, аминокиселини с разклонена верига и креатин монохидрат. Когато приемате тези добавки, най-добре е да работите с спортен специалист по хранене.

 

Най-добрите добавки, които да помогнат за увеличаване на теглото

 

Добавянето на наддаване на тегло се е доказало като чудо, особено за тези, които са с поднормено тегло и търсят незабавни резултати. Изборът на правилния продукт, както и избора на здравословен вариант
От всички добавки за увеличаване на теглото на пазара днес, креатинът се откроява като един от най-добрите. Това е най-добре проучената молекула във всички видове спортно хранене – предмет на стотици научни изследвания – и ползите от нея са ясни:
• Помага ви да изградите мускули по-бързо.
• Помага ви да ставате по-бързи.
• Подобрява анаеробната издръжливост.
• Подобрява възстановяването на мускулите.

 

Долната линия за натрупване на тегло

 

Не просто отидете за “натрупване на тегло” бързо-отидете за получаване на мускулна маса и тегло е възможно. Това са две много различни мисли и цели.
Хората, които просто искат да спечелят тегло бързо, обикновено избират мазнини и разочаровани. Хората, които искат да получат драматични промени в техните физика.

 

Steroids