Какво е определението на еректилна дисфункция

Не всички сексуални проблеми могат да бъдат считани за еректилна дисфункция. Еректилна дисфункция е специфично състояние, да научат истинската дефиниция тук.

Каква е реалната определението на еректилна дисфункция

Еректилна дисфункция (ЕД) е невъзможността да се получи или запази достатъчно ерекция фирма да има полов акт. Това е също така понякога се нарича импотентност.

Случайни ED не е необичайно. Много мъже страдат от това явление по време на стрес. Честото ЕД може да бъде признак на здравословни проблеми, които се нуждаят от лечение. Тя също може да бъде признак на емоционални или трудности във връзката.

Симптомите на еректилна дисфункция.

Мъжете не винаги успешно постигане на ерекция, а ако това се случва рядко, това не се счита за проблем.

Въпреки това, еректилна дисфункция не само се отнася до пълна неспособност да се постигне еректиран пенис. Симптомите могат да включват затруднение да поддържате ерекция за достатъчно дълго време, за да завършите полов акт или неспособност да еякулирате.

Често има и емоционални симптоми, като неудобство, срам, тревожност и намален интерес към сексуалния контакт. Човек се счита за еректилна дисфункция, когато тези симптоми се появяват редовно.

Причини за еректилна дисфункция

Мъжката сексуална възбуда е сложен процес, който включва мозъка, хормоните, емоциите, нервите, мускулите и кръвоносните съдове. Еректилна дисфункция може да възникне от проблем с някой от тези. По същия начин, стрес и психично здраве опасения може да предизвика или влоши еректилна дисфункция.

Понякога комбинацията от физически и психологически проблеми причинява еректилна дисфункция. Например, незначително физическо състояние, което забавя сексуалния ви отговор, може да предизвика тревожност за поддържане на ерекция. Получената тревожност може да доведе до или влоши еректилна дисфункция.

Как да се лекува еректилна дисфункция

След като знае дефиницията на еректилна дисфункция, включително симптомите и причините, сега може да искате да знаете лечението.

Еректилна дисфункция е лечима. Ако отидете на лекар, трябва да ви предписват определени лекарства. Някои лекарства, които помагат за лечение на еректилна дисфункция са Алпростадил, аванафил, силденафил, тадалафил, тестостерон и Варденафил.

Но ако търсите естествено лечение, нашето предложение е да вземем Male Extra. Вие трябва да знаете Male Extra не е наркотик, това е добавка, направени от натурални съставки. Те включват нар, L-аргинин, метил сулфил месанекреатине, кордицепс и цинк.

Те са съставките, необходими за лечение на еректилна дисфункция. Ако консумирате Малеекстра редовно, ще получите следните предимства:

  • Подобряване на сексуалния си живот и да се увеличи увереността си спалня.
  • Получите по-големи, по-трудно, по-трайни ерекции и по-интензивни оргазми.
  • Напълно задоволи партньора си със супер издръжливост и през цялата нощ, пребиваващи мощност.
  • Удовлетворение гарантирано с нашата 60 ден пари обратно гаранция.

Male Extra определено работи. Ако сте били търсене на мъжки аксесоар добавка, която може да ви даде положителни резултати без страничните ефекти, това е отговорът.

Male Extra