Симптоми на болестта на простатата и лечение

Идентифициране на симптомите на заболяването на простатата рано могат да предотвратят по-сериозни проблеми. Този пост е за заболяване на простатата, ще обсъдим на симптомите и лечението.

Простатата е жлеза при мъжете. Тя помага да се направи сперма, течността, която съдържа сперматозоиди. Простатата обгражда тръбата, която носи урината от пикочния мехур и от тялото.

простатата Един млад човек е с размерите на орех. Тя бавно расте по-големи с напредване на възрастта. Ако стане твърде голяма, тя може да доведе до проблеми. Това е много често след 50-годишна възраст батьовците получите, толкова по-вероятно е да имате проблеми на простатата.

Честите заболявания на простатата

  • Простатит-възпаление, обикновено причинено от бактерии.
  • Уголемена простата, или доброкачествена хиперплазия на простатата-често срещан проблем при по-възрастните мъже, който може да причини дриблене след уриниране или необходимост да се ходи често, особено през нощта.
  • Рак на простатата – ракът на простатата е често срещан сред американските мъже. Шансът ви да получите рак на простатата може да бъде повлиян от вашата възраст, човешка раса, семейна история и диета.

Симптомите на заболявания на простатата.

  • Простатит. Простатит е болка в средата или долната част на гърба, често уриниране, спешност, болка или парене с уриниране, нужда от уриниране през нощта, болка или дискомфорт в областта между скротума и ректума.
  • Доброкачествена хиперплазия на простатата. Доброкачествена хиперплазия на простатата е често уриниране, внезапна нужда от уриниране, затруднено започване на уриниране, инконтиненция на урина, уриниране през нощта, дриблене след като приключите с уринирането, чувство, че вашият мехур не се е изпразнил напълно, напрявайки се уринирате или се опитвате да накарате урината, болка, докато уринирате, кръв в урината, слаб поток от урина.
  • Рак на простатата. Ракът на простатата обикновено няма симптоми. Но в по-късните стадии, раздразнението от разпространението на рак може да причини: инконтиненция на урина, кръв в урината, болка около тазовата област или на места, където ракът се е разпространил, импотентност, анемия, болка в гърба, болка в костите, фрактури, подуване на краката.

Превенция и лечение на симптоми на заболяване на простатата

  • Диета с ниско ниво на наситени мазнини и високо в плодовете и зеленчуците понижава риска от уголемяване на простатата.
  • Причините за рака на простатата всъщност са все още неизвестни. Въпреки това, Експертите препоръчват яденето на здравословна диета с много плодове и зеленчуци, за да се предотврати рака.
  • За профилактика и лечение на простатит, Експертите препоръчват добра хигиена, включително поддържане на пениса чиста.

Един по-важен начин за предотвратяване и лечение на симптомите на заболявания на простатата е приемането на Простасуре. Какво представлява Простасуре? Това е естествена добавка за подпомагане на здравето на простатата. Принципът на съставките в Простасуре са витамин е, палмето, котешки нокът, витамин B6, зелен чай и коприва.

Няма добавени вещества, пълнители, химикали, инженерни вещества или други опасни смеси в Простасуре, които могат да влошат общото ви благосъстояние. С нормално качество, можете да се чувствате безопасни, когато използвате уравнението през цялото време.

 

Male Extra