Знаете ли, че голяма полза от фитнес добавки

Фитнес добавки полза изпълнение, физика и благосъстояние. За съжаление, не всеки знае за ползите от използването на фитнес добавки.

Добавянето на макронутриенти е важно да се вземе предвид при анализа на фитнес добавки. Тези, които търсят да постигнат целите си за фитнес, трябва внимателно да анализират консумацията на протеини, въглехидрати и мазнини.
Фитнес добавките ви позволяват лесно да консумирате правилните количества макроелементи (протеини, въглехидрати, креатин) в редица различни формати (бързо и бавно смилане).

Ползи за здравето на фитнес добавки

Ако не можете да консумирате достатъчно количество протеини, фитнес добавка като протеинов прах може да бъде удобен източник на храна. Дефицитът на протеин е опасен за цялостното ви здраве и може да доведе до загуба на мускулна маса, загуба на коса и отслабване на имунната система.
Хранителните магазини съхраняват рафтовете си с продукти с високо съдържание на протеини, за да се насочат към последователите на диета с ниско съдържание на въглехидрати. Предимството на допълнителния протеин е чувството за ситост, което получавате, когато тялото ви работи, за да ги усвоява, голяма полза за някой, който иска да отслабне. Фитнес добавките също така могат да осигурят лесен, подхранващ заместител на хранене за dieters.
Когато се използват правилно и заедно със здравословна диета и физически упражнения, строителите и спортистите могат да се възползват от фитнес добавки между храненията, за да възстановят тъканните щети, причинени от тренировки.

Мускулна печалба

Фитнес добавките също могат да ви помогнат, когато се опитвате да постигнете чиста мускулна маса. Възрастните, които искат да положат мускули, трябва да влачат няколко пъти седмично и да увеличават приема на протеини от 0,4 до 0,6 грама на килограм телесно тегло на ден до 0,6 до 0,9 грама.
Проучване установило, че участниците, които са използвали суроватъчни протеинови добавки, показват по-голямо подобрение в производителността на здравината и увеличаване на мускулната маса след шест седмици в сравнение с пациентите, получавали плацебо.

Окончателна присъда

Фитнес добавките правят много по-лесно да се получат необходимите хранителни вещества за изграждане на мускулите и дори да ви дадат предимство и да подобрите вашето обучение и цялостно здраве, когато сте взети правилно и комбинирани с добра диета.

 

Steroids