Е използването на лекарства, се препоръчва да се увеличи либидото при мъжете?

В мъжкото либидо е винаги в ускоряваща, нали? Грешни – по един от всеки пет мъже всъщност са с ниска сексуално влечение. Можем ли да използваме лекарства за повишаване на либидото при мъжете?

Колко често е ниско либидо при мъжете?

Ниско либидо се случва с много хора, но малко от тях искам да говоря за това. В крайна сметка, мъжество играе голяма роля в нашето понятие за мъжественост. Има тази идея, че си би трябвало да живеят до: “Истинските мъже винаги са в настроение.”

Но това не е вярно. Много хора имат ниска сексуално желание, за много причини. И има начини да се лекува.

Какво трябва да прави човек за ниско либидо?

Започнете, като виждам Вашия лекар. Попитайте за физическа проверка, а също и всички кръвни тестове, които смята, необходимо на лекаря, като кръвна картина или тестове на щитовидната жлеза.

Ако Вашият лекар не може да помогне, той или тя може да ви насочи към специалист. Всъщност, почти всички причини за ниското либидо могат да реагират добре на лечението.

Какво лекарства за повишаване на либидото при мъжете?

Не е тайна, че са налични лекарства навсякъде. Някои от тях са законни, някои не са. Много лекарства е специфичен ефект, който се увеличава сексуалното желание.

Докато повишен либидото може да изглежда като един забавен ефект от рецепта или незаконни наркотици, ползите не надвишават недостатъците. Ако разчитате на лекарства за увеличаване на сексуалното желание, имайте предвид, че има и някои по-добри и по-здравословни начини за това.

Легални наркотици.

Фармацевтичният пазар е наситен с различни лекарства, които са предназначени за лечение на сексуални проблеми. Освен това не е необичайно за хората да продават такива лекарства на улицата.

Приемането или злоупотребата с тези вещества може да повиши либидото. По-специално, седативните, хипнотичните и анти-тревожните медикаменти оказват влияние върху сексуалното желание. Седативите произвеждат спокойствие, хипнотиците се използват за подпомагане на съня и анти-тревожните медикаменти намаляват чувствата на напрежение и стрес.

Някои добре известни примери са валиум, барбитал и фенобарбитал. Сред многото си странични ефекти такива лекарства причиняват “разрушаване на сексуални и агресивни импулси”.

С други думи, потребителите няма да могат да контролират либидото си. Обратно, лекарства като валиум могат да увеличат сексуалното желание, но да предотвратят сексуалните ефекти, като създават еректилна дисфункция при мъжете.
Заключение.

Заключението е по-добре да избягвате използването на каквито и да е видове наркотици в усилията си за увеличаване на либидото при мъжете.

Уверете се, че сте подложени само на естествени терапии от Вашия лекар. Но в същото време трябва да промените начина си на живот. Яжте здравословни храни, упражнявайте редовно, мислете позитивно, намалете стреса и подобрете отношенията си с партньора си.

Ако трябва да вземете продукт, той трябва да бъде естествена добавка, например: Фертилитет за мъже.

FertilityBlend for Men не е наркотик, тя е висококачествена добавка от Daily Wellness Company, която съдържа само полезни природни съставки.

Основната функция на FertilityBlend for Men е да увеличи мъжката плодовитост, но всъщност тази добавка може също така да повиши либидото, да подобри жизнеността, да повиши настроението и да осигури други ползи, свързани със сексуалното и репродуктивното здраве.

FertilityBlend за мъже може да бъде получена онлайн от реномирани сайтове като E-Bay, Amazon и др. Като алтернатива, можете да закупите тази хранителна добавка от официалния уебсайт, където можете да се насладите на широк спектър от отстъпки и промоции.

 

Fertility Blend